Gå til indholdDe magiske møgunger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Carter stikker af fra sin onkel og ender i en idyllisk landsby der er plaget af tyve der stjæler ved hjælp af magi. Carter vil gerne hjælpe dem - men hvordan?


Anmeldelser (1)


4. jun. 2018

Carter stikker af fra sin onkel og ender i en idyllisk landsby der er plaget af tyve der stjæler ved hjælp af magi. Carter vil gerne hjælpe dem - men hvordan? Roman for 9-13-årige.

Carter er god til korttricks og andre små tryllenumre, men han tror ikke på magi. Han stikker af fra sin onkel der lever af at stjæle fra andre vha. magiske tricks. Carter kommer til en lille by på landet, der er plaget af den grådige cirkusdirektor Bosso, der, sammen med sit hold, stjæler alt hvad de kan komme i nærheden af. Carter beslutter sig for at hjælpe byen, men han kan ikke gøre det alene. Heldigvis er han ikke det eneste barn i byen med sans for tryllenumre, og snart har han både fået nye venner og en ny mission.

Underholdende magisk fortælling om at livet er magisk, selvom man måske ikke tror på magi. Undervejs er der små øvelser til nemme tricks og der er også gåder spredt ud over hele bogen, som læseren kan hygge sig med. Sproget er let og nemt at forstå, dog skal man være opmærksom på at forfatteren stiller opgaver undervejs - hvilket er meget sjovt.

Af bøger om magi (eller magiske ting) for aldersgruppen kan nævnes De ualmindelige - den bøjede mønt


Nevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser


, Nevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser - og selvfølgelig Harry PotterAf bøger om magi (eller magiske ting) for aldersgruppen kan nævnes De ualmindelige - den bøjede mønt, - og selvfølgelig Harry PotterAf bøger om magi (eller magiske ting) for aldersgruppen kan nævnes De ualmindelige - den bøjede mønt, Nevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser - og selvfølgelig Harry Potter.

Lektørudtalelse

Af

Line Dalbro Schaumann


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018