Gå til indholdDage på en ø


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

316 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Forfatteren Anna er blevet forladt af kæresten, han har tømt hendes bankkonto og er flyttet til Stockholm med forlagets receptionist. For at komme sig over bruddet, tager hun sammen med ni helt fremmede mennesker, på en uges refugium på en lille græsk ø


Anmeldelser (1)


17. feb. 2017

Forfatteren Anna er ikke bare blevet forladt af kæresten, han har også tømt hendes bankkonto. For at komme sig over bruddet, tager hun sammen med ni helt fremmede mennesker, på en uges refugium på en lille græsk ø. En dejlig feel-good roman for kvinder i alle aldre.

10 fremmede mennesker mødes til en uges refugium på en lille græsk ø. De står alle overfor store ændringer i deres liv og da ugen er omme er de fleste klart til at gå ud og omfavne deres nye tilværelse. Romanen er en kollektivroman hvor perspektivet skifter mellem de ti personer, der hver især har problemer de går og tumler med. Refugiet er heldigvis fuld af god mad, spirituel indsigt, klassisk musik og en lille smule kærlighed.

Bogen er velskrevet, fanger læseren og historien er lige til at gå til. Velegnet til strandtasken, uden at være fordummende.

En anden bog der også handler om at lande på sine ben efter at være blevet forladt er Mine 100 ting


Spis, bed, elsk


og også bogen Spis, bed, elsk har en del af de samme temaer med rejse, kærlighed og nye begyndelserEn anden bog der også handler om at lande på sine ben efter at være blevet forladt er Mine 100 ting og også bogen har en del af de samme temaer med rejse, kærlighed og nye begyndelserEn anden bog der også handler om at lande på sine ben efter at være blevet forladt er Mine 100 ting og også bogen Spis, bed, elsk har en del af de samme temaer med rejse, kærlighed og nye begyndelser.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017