Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Da jeg så dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

384 sider

Udgivet

2016

Ophav
Genre og formroman, kærlighedsromaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Anna er på besøg hos sin veninde i London. Snart skal hun giftes. Men en dag støder hun ind i en mand på gaden, og alt forandres. Hvorfra kender hun ham?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jun. 2016

af

af

Merete Trap

d. 21. jun. 2016

Hvordan kan man elske en mand, man aldrig har mødt? En spændende roman, med en uventet drejning. Målgruppen er primært yngre kvinder fra 18 år, som kan lide en lidt anderledes kærlighedshistorie.

Anna på 23 nyder en ferie i London, inden hun skal giftes. Da hun støder ind i en mand på gaden, er alt forandret på et splitsekund. Hvorfor føler Anna, at hun kender ham, og genkender han også hende? De går hver til sit, men Anna kan ikke glemme ham. Hun ender med at opsøge en hypnotisør, som hjælper hende med at fremfinde en erindring, der ryster hende meget. Irma Lauridsen har et stort forfatterskab bag sig, og har også tidligere beskæftiget sig med emnet reinkarnation i ungdomsromanen Gå aldrig fra mig.

En spændende og lidt anderledes kærlighedsroman, som sætter fokus på emnet reinkarnation, fra en vinkel man ikke oplever så tit. Er man utro, hvis man drages mod den mand man elskede i sit tidligere liv? Hvordan tackler omgivelserne det, tror de man er skør? Det er en fordel for læseoplevelsen, hvis man er åben overfor reinkarnations-tematikken. Bogen er skrevet i forholdsvis korte sætninger i et ungt sprog, der bevirker at den er nem at læse.

Emnet reinkarnation er oftest behandlet på andre måder end i herværende bog. Det kan fx være som en slags gys i serien "Beautiful Creatures" eller mere spirituelt, fx Syv trin til evigheden.Informationer og udgaver

2016

Bog

Irma Lauridsen (f. 1948)

Vanessa, 1. udgave

2018

Ebog

Irma Lauridsen (f. 1948)

Vanessa

2020

Lydbog (net)

Irma Lauridsen (f. 1948)

Vanessa