Gå til indholdCrazy kærlighed : overvældet af en Gud, der aldrig giver op


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

167 sider

Udgivet

2010

Originaludgave

2010


Beskrivelse


Bogens udsagn er, at Gud har et lidenskabeligt kærlighedsforhold til mennesker og at han blot mødes med lunken religiøsitet, som læseren skal erstatte med kærlighed til Gud. Der udfordres til radikal tro og offervilje, der får konsekvenser i handling


Anmeldelser (1)


10. dec. 2010

Bogen er henvendt til dem, der besvarer Guds kærlighed med nærmest ligegyldige reaktioner. Den er henvendt til troende, men alligevel søgende mennesker.

Bogens udsagn er, at Gud har et lidenskabeligt kærlighedsforhold til mennesker og at han blot mødes med slatten religiøsitet, som læseren skal erstatte med kærlighed til Gud. Bogen er en udfordring til radikal tro, der får konsekvenser i handling - blandt andet for vores økonomi. Den prikker til den smådovne og bekvemmelige kirkegænger og fortæller os, at vores pæne kristenliv altså ikke er godt nok! Bogen er bevidst skrevet i en tone, der stadig er kærlig og forstående, så læseren ikke føler sig fordømt, men snarere opmuntret til at stræbe efter noget bedre, et radikalt og langt rigere liv med Gud. Forfatteren er præst i Californien og grundlægger af Eternity Bible College.

Til hvert kapitel anbefales det at orientere sig i de videoer, der ligger på http://www.crazylovebook.com/. Der ses ikke andre bøger af forfatteren på dansk. Se desuden Asger Christian Højlund Emerging churches, 2009.

Bogen er i sit anlæg mere henvendt til amerikanske kirkesamfund end til det danske kirkeliv. Den vil appellere til de få radikale frikirkelignende menigheder inden for folkekirken.

Lektørudtalelse

Af

Hans Michelsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Ebog

2014

Bog

2010