Gå til indholdCorona overleverens håndbog : alt hvad du har brug for at vide for at forstå hvad der foregår under COVID-19 pandemien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

583 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


For læsere, der ønsker en kontroversiel udlægning og fortolkning af corona-pandemien


Anmeldelser (1)


24. aug. 2020

For læsere, der ønsker en kontroversiel udlægning og fortolkning af corona-pandemien.

Den holistiske læge Søren Ventegodt præsenterer bogen som "alt, hvad du har brug for at vide, for at forstå hvad der foregår under COVID-19 pandemien". Han argumenter for, at COVID-19 er en forkølelse, der ikke adskiller sig nævneværdigt fra lignende vira, som de fleste af os derfor let kan bekæmpe. Det er medicinalindustrien og WHO, som modtager en stor del af deres støtte fra netop medicinalindustrien, der har økonomisk interesse i at fremstille pandemien i enorme dimensioner. Ventegodt hævder, at de mange billeder af massegrave og overfyldte sygehuse er ét stort fupnummer skabt af medier, der ukritisk lader sig fodre af utroværdige myndigheder med slet skjulte økonomiske interesser. Store dele af bogen er afskrift af diskussioner på de sociale medier. Søren Ventegodt er læge, foredragsholder, underviser og forsker indenfor holistisk medicin, og har en del udgivelser bag sig bl.a.: Holistisk behandling af psykisk sygdom


Medicin


og MedicinDen holistiske læge Søren Ventegodt præsenterer bogen som "alt, hvad du har brug for at vide, for at forstå hvad der foregår under COVID-19 pandemien". Han argumenter for, at COVID-19 er en forkølelse, der ikke adskiller sig nævneværdigt fra lignende vira, som de fleste af os derfor let kan bekæmpe. Det er medicinalindustrien og WHO, som modtager en stor del af deres støtte fra netop medicinalindustrien, der har økonomisk interesse i at fremstille pandemien i enorme dimensioner. Ventegodt hævder, at de mange billeder af massegrave og overfyldte sygehuse er ét stort fupnummer skabt af medier, der ukritisk lader sig fodre af utroværdige myndigheder med slet skjulte økonomiske interesser. Store dele af bogen er afskrift af diskussioner på de sociale medier. Søren Ventegodt er læge, foredragsholder, underviser og forsker indenfor holistisk medicin, og har en del udgivelser bag sig bl.a.: Holistisk behandling af psykisk sygdom og Den holistiske læge Søren Ventegodt præsenterer bogen som "alt, hvad du har brug for at vide, for at forstå hvad der foregår under COVID-19 pandemien". Han argumenter for, at COVID-19 er en forkølelse, der ikke adskiller sig nævneværdigt fra lignende vira, som de fleste af os derfor let kan bekæmpe. Det er medicinalindustrien og WHO, som modtager en stor del af deres støtte fra netop medicinalindustrien, der har økonomisk interesse i at fremstille pandemien i enorme dimensioner. Ventegodt hævder, at de mange billeder af massegrave og overfyldte sygehuse er ét stort fupnummer skabt af medier, der ukritisk lader sig fodre af utroværdige myndigheder med slet skjulte økonomiske interesser. Store dele af bogen er afskrift af diskussioner på de sociale medier. Søren Ventegodt er læge, foredragsholder, underviser og forsker indenfor holistisk medicin, og har en del udgivelser bag sig bl.a.: Holistisk behandling af psykisk sygdom og Medicin.

Der henvises til undersøgelser, referencer og statistikker, men disse foldes ikke rigtigt ud og understøttes ikke. Bogens holdning står i skarp kontrast til myndighedernes udlægning.

Den tabte tid


Hvornår er det i morgen?


indeholder tekster, der blander fakta og fiktion under Corona-nedlukningen og stiller spørgsmålet: Fup eller fakta? Hvornår er det i morgen? ser på corona-epidemiens potentielle betydning for den samfundsmæssige udvikling og sammenhængskraft i EUDen tabte tid indeholder tekster, der blander fakta og fiktion under Corona-nedlukningen og stiller spørgsmålet: Fup eller fakta? ser på corona-epidemiens potentielle betydning for den samfundsmæssige udvikling og sammenhængskraft i EUDen tabte tid indeholder tekster, der blander fakta og fiktion under Corona-nedlukningen og stiller spørgsmålet: Fup eller fakta? Hvornår er det i morgen? ser på corona-epidemiens potentielle betydning for den samfundsmæssige udvikling og sammenhængskraft i EU.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Bog

2020