Gå til indholdBøger / faglitteratur / biografier

Churchill


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

399 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2020

Ophav

Jan Hedegaard(forfatter)
Genre og formbiografier
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Han var barn af viktoriatiden og havde kæmpet modigt i flere krige for det britiske imperium. Derefter blev han politiker. En underholdende biografi om Winston Churchill (1874-1965) for læsere af biografier om kendte personer


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2020

af

af

Grethe Lorentzen

d. 26. aug. 2020

Han var barn af viktoriatiden og havde kæmpet modigt i flere krige for det britiske imperium. Derefter blev han politiker. En underholdende biografi om Winston Churchill (1874-1965) for læsere af biografier om kendte personer.

Churchill blev født ind i den britiske adel og levede de første 26 år under Dronning Victoria. Som 65-årig blev han i 1940 premierminister, finansminister og forsvarsminister, og ledede som sådan slagets gang mod nazityskland under 2. verdenskrig for de vestlige allierede. Forud var han officer og begyndte tidligt, mod betaling, at skrive politiske klummer og krigsreportager for britiske aviser og siden også bøger om egne bedrifter. Clementine Hozier, som han blev gift med i 1904, og som han fik flere børn med, fulgte ham til hans død.

En detaljeret og indlevende beskrivelse af Winston S. Churchill som person, og især som politiker i de kritiske år under 2. verdenskrig, hvor han stod fast på kampen mod Hitlers ekspansionspolitik. Bogen er rigt illustreret med fotos og med Churchills mange udsagn, som kendetegner ham som person.

Jan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om ChurchillMine unge år


Tanker og Oplevelser


Winston Churchill


Winston Churchill


. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston ChurchillJan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston ChurchillJan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og , og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston ChurchillJan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest og Jan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest og .


Politiken

d. 7. okt. 2020

af

af

Ulla Tofte (f. 1968)

d. 7. okt. 2020


Berlingske tidende

d. 18. sep. 2020

af

af

Jarl Cordua

d. 18. sep. 2020


Jyllands-posten

d. 25. okt. 2020

af

af

Flemming Østergaard (f. 1948)

d. 25. okt. 2020


Kristeligt dagblad

d. 31. okt. 2020

af

af

Christian Egander Skov

d. 31. okt. 2020Informationer og udgaver

2020

Bog

Jan Hedegaard

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2020

Bog stor skrift

Magnumbøger

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2020

Ebog

Jan Hedegaard

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Anders Bisgaard

Lindhardt og Ringhof

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Anders Bisgaard

Audioteket