Gå til indholdCentral Park


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

334 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Alice og Gabriel vågner i Central Park lænket til hinanden. Ingen af dem kan huske hvordan de kom dertil - men natten forinden var hun i Paris og han i Dublin. Et uhyggeligt mysterium udspiller sig foran dem, og svarene kommer til at gøre ondt


Anmeldelser (3)


10. aug. 2017

En konstant uforudsigelig psykologisk thriller med en overraskende slutning, man umuligt kan se komme. For spændingsfans.

En tidlig morgen vågner Alice og Gabriel op på en bænk, låst fast til hinanden med håndjern. De kender ikke hinanden og aner ikke, hvor de er. Aftenen før var Alice hjemme i Paris, og Gabriel på en jazzbar i Dublin. Chokket er derfor stort, da det går op for dem, at de er i Central Park i New York. Hvordan er de endt der, og hvorfor er de låst sammen? Hvis blod er det på Alices bluse? Alice og Gabriel har ikke andet valg end at søge svarene sammen, men de er ikke forberedte på sandheden, som vender op og ned på deres liv.

En bog man ikke lige sådan lægger fra sig igen. Fokus er på Alice og hendes fortid i særdeleshed som er vildt spændende. Man kan dog godt blive frustreret over hende undervejs og de valg, hun tager - men til slut får man en forklaring på det hele. Man ved aldrig hvor bogen er på vej hen, og man kan umuligt forudse, hvor den ender - eller hvor længe den bliver hos én efterfølgende. Musso er en af Frankrigs bedst sælgende forfattere.

Forfatteren har tidligere haft stor succes på dansk med Opkald fra en engel


. Vil man have mere fransk spænding og krimi anbefales Jean-Christophe Grangé, Pierre Lemaitre og Fred VargasForfatteren har tidligere haft stor succes på dansk med Opkald fra en engel. Vil man have mere fransk spænding og krimi anbefales Jean-Christophe Grangé, Pierre Lemaitre og Fred Vargas.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2017-09-18

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 8. okt. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2017