Gå til indholdBundet til dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

436 sider

Udgivet

2013

Originaludgave

2013


Beskrivelse


Erotisk roman. Eva og Gideon begærer hinanden voldsomt, men forholdet har i fortiden stødt på mange barrierer. Måske de denne gang omsider kan få hinanden?


Anmeldelser (1)


6. jun. 2013

Tredje bind i serien En Crossfire-roman. Serien udløber fra den erotiske bølge, der opstod med Fifty shades. Den skal nok sælge sig selv - mestendels til kvinder. Letlæst, dog uegnet som separat læsning; man skal have læst de forrige bind for at kunne forstå bogens ikke-erotiske handling.

I tredje bind er Gideon Crossfire stadig rig og magtfuld med et umætteligt sexdrive. Eva og Gideon prøver at få forholdet og tilliden tilbage på kurs efter broderens misbrug af Eva og Gideons indblanding i hans død. Selvom romanen er pakket ind i en ramme med et handlingsforløb, er fokus primært på beskrivelser af sexhandlinger. Disse beskrivelser savner dog også variation. Romanen er dog mindre eksplicit hardcore end mange af de andre erotiske bøger, der er i omløb for tiden, og forfatteren vil gerne gøre romanen til en kærlighedshistorie frem for blot en erotisk "sjasker".

En blidere udgave af eksempelvis Fifty shades eller Maya Banks' Gnist. Hele serien (Blottet for dig og Spejlet i dig) bør læses fortløbende kronologisk for at få handling og konflikter med.

Letlæst erotisk roman. Lægger sig inden for genren; det primære fokus er beskrivelser af sexaktens dramaturgi. Mindre hardcore end eksempelvis Fifty shades.

Lektørudtalelse

Af

Tina Schmidt


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Lydbog (cd)

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Bog

2013

Ebog

2013