Bøger / faglitteratur / erindringer

Brødre på landevejen : fortællinger fra et liv med cykelsport


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
332 sider: ill. i farver
Udgivet
2021
Ophav
Genre og form
erindringer

Beskrivelse


Chris Anker Sørensen (f. 1984) og Allan Bo Andresen (f. 1973) fortæller om opvæksten i en cykelglad familie og om deres respektive karrierer indenfor cykelsporten.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 1. juni 2018

Med Chris Ankers velkendte lune humor, fortælles om sejre, nederlag og de hårde træningsdage. De to brødre supplerer hinanden fint i bogen, der kan læses af alle med interesse for cykelsport.

Chris Anker og Allan Bo fortæller om opvæksten i en cykelglad familie og om deres respektive karrierer indenfor sporten. Vi bliver inviteret med på både de hårde træningsture i regnvejr, men kommer også med på rytterhotellet, når en stor sejr skal fejres. Bogen er fuld af anekdoter, cykel-nørderier og fotos fra de to brødres cykelliv.

Bogen beskriver fint livet på landevejen og er skrevet i et lettilgængeligt sprog. Det er en cykelbog uden store floskler og der er lagt vægt på at give læseren et indblik i hverdagen for en professionel rytter. En rigtig god sportsbog.

Er man fan af Chris Anker Sørensen kan man også læse Debutantens dagbogSort kaffe og hvide sokker hvor han fortæller om sit første Tour de France. Hvis det er anekdoterne man syntes er hyggelige, er det svært at komme udenom Jørgen Leth. Også bogen Sort kaffe og hvide sokker giver et godt indblik i cykelverdenenEr man fan af Chris Anker Sørensen kan man også læse Debutantens dagbog hvor han fortæller om sit første Tour de France. Hvis det er anekdoterne man syntes er hyggelige, er det svært at komme udenom Jørgen Leth. Også bogen giver et godt indblik i cykelverdenen.


Weekendavisen

d. 6. juli 2018

af

af

Klaus Rothstein

d. 6. juli 2018