Gå til indholdBødlen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

408 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. En række brutale mord begås og kriminalkommissær Baxter udlånes til New York politi, da mordene ligner en opfølgning på kludedukkemordene


Anmeldelser (1)


4. jun. 2020

Kriminalkommissær Baxter er efter "Kludedukkemordene" endnu en gang på jagt efter en psykopatisk morder. 2 hæsblæsende historier for læsere af bloddryppende krimier.

I "Bødlen" bliver kriminalkommissær Baxter udlånt til New York politi, hvor hun sammen med en FBI og CIA agent skal opklare nogle mord, der på mange måde minder om "kludedukkemordene". Ofrene har fået skåret ordene "Marionet" og "Madding" ind i huden på brystet. I "Slutspil" har den pensionerede politibetjent Finlay begået selvmord, men hans tidligere kollega Fawkes nægter at acceptere det på trods af, at alt tyder på selvmord. Baxter og Fawkes går til bunds i sagen og snart er de truet på livet.

To krimier, der er umulige at lægge fra sig, når man først er startet på dem. Tempoet er højt og samtidig er det en fornøjelse at følge de forskellige karakterer. Det er en nødvendighed at læse seriens bøger i rækkefølge, hvor den første er Kludedukken


To krimier, der er umulige at lægge fra sig, når man først er startet på dem. Tempoet er højt og samtidig er det en fornøjelse at følge de forskellige karakterer. Det er en nødvendighed at læse seriens bøger i rækkefølge, hvor den første er Kludedukken.

Bøgerne kan anbefales til læsere af Chris Carter, Michael Connelly og John Hart Kludedukken


Bøgerne kan anbefales til læsere af Chris Carter, Michael Connelly og John Hart Kludedukken.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020