Gå til indholdBlodmåne : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

366 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2017


Anmeldelser (4)


8. jun. 2017

Krimi fra et vinterligt København, hvor politiassistenterne Kørner og Werner får deres sag for. En kendis findes dræbt i forbindelse med et modeshow, hvor han har drukket rengøringsmiddel i stedet for en drink, og mistanken samler sig omkring Kørners bedste ven. For læsere af nutidige og realistiske krimier.

For anden gang stifter vi bekendtskab med politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner fra Københavns Politi. Efter en personlig krise er Kørner ved at komme ovenpå igen og bliver efterforskningsleder i en sag om en modekendis, der er blevet fundet forgiftet i Ørstedsparken, og snart bliver endnu en kendis fra samme kreds forsøgt dræbt. Sammen med sin makker forsøger Kørner at opklare sagen, hvor mistanken samler sig omkring hans bedste ven, den karismatiske skuespillerJohannes Ledmark. Fra en tidligere sag kender Kørner og Werner en pensioneret kvinde med interesse for krimigåder, og hun mener at kunne se sammenhænge, som de ikke har blik for.

En udmærket og realistisk dansk krimi i mellemklassen. Den kan snildt læses uafhængigt af første bind, Krokodilllevogteren. Kørner og Werner er et interessant bekendtskab inden for politiet, og de øvrige person- og miljøbeskrivelser er i orden, ligesom plottet er detKrokodillevogteren


En udmærket og realistisk dansk krimi i mellemklassen. Den kan snildt læses uafhængigt af første bind, Krokodilllevogteren. Kørner og Werner er et interessant bekendtskab inden for politiet, og de øvrige person- og miljøbeskrivelser er i orden, ligesom plottet er det.

"Blodmåne" kan sammenlignes og anvendes på linje med krimier af danske forfattere som fx Gerlow og Tornbjerg, Bødker og Bruun, Hammer og Hammer, Kaaberbøl og Friis samt Anna Grue.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2017-07-20

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2017-07-20

Berlingske tidende

Af

Merete Reinhold

d. 19. aug. 2017


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2017

Punktskrift

2021

Bog

2018

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017