Gå til indholdBlod ved daggry


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

256 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


En tidligere rocker bliver fundet myrdet. Hauge, der netop er blevet løsladt fra fængslet, skal forsøge at finde frem til morderen, før en decideret krig bryder ud! Hårdkogt og effektiv krimi, af internationalt snit, med lige dele opklaring og action. Til de læsere, der bedst kan lide antihelte


Anmeldelser (2)


3. dec. 2020

En tidligere rocker bliver fundet myrdet. Hauge, der netop er blevet løsladt fra fængslet, skal forsøge at finde frem til morderen, før en decideret krig bryder ud! Hårdkogt og effektiv krimi, af internationalt snit, med lige dele opklaring og action. Til de læsere, der bedst kan lide antihelte.

Hauge er netop blevet løsladt fra fængslet. En gammel kontakt, rockeren Jimmy, henter Hauge og tager Hauge med ud til en hytte. Der er nemlig blevet begået et mord på den pensionerede rocker Duncan - og morderen har også myrdet Duncans hund Mollie, en hund Hauge havde et godt forhold til! Rockerne vil have hævn over Duncan. Hauge bliver sat på opgaven med at finde morderen; for hvem vil vinde på en potentiel rockerkrig? Tredje bind i krimiserien om "Hauge". De to første bind er De efterladte


Ulv blandt ulve


og Ulv blandt ulveHauge er netop blevet løsladt fra fængslet. En gammel kontakt, rockeren Jimmy, henter Hauge og tager Hauge med ud til en hytte. Der er nemlig blevet begået et mord på den pensionerede rocker Duncan - og morderen har også myrdet Duncans hund Mollie, en hund Hauge havde et godt forhold til! Rockerne vil have hævn over Duncan. Hauge bliver sat på opgaven med at finde morderen; for hvem vil vinde på en potentiel rockerkrig? Tredje bind i krimiserien om "Hauge". De to første bind er De efterladte og Hauge er netop blevet løsladt fra fængslet. En gammel kontakt, rockeren Jimmy, henter Hauge og tager Hauge med ud til en hytte. Der er nemlig blevet begået et mord på den pensionerede rocker Duncan - og morderen har også myrdet Duncans hund Mollie, en hund Hauge havde et godt forhold til! Rockerne vil have hævn over Duncan. Hauge bliver sat på opgaven med at finde morderen; for hvem vil vinde på en potentiel rockerkrig? Tredje bind i krimiserien om "Hauge". De to første bind er De efterladte og Ulv blandt ulve.

"Blod ved daggry" er formidable underholdning. Kombinationen af et skarpt plot, action, klassisk opklaringsarbejde, en intens stemning og en herlig antihelt sidder lige i skabet. Og det er Hauge, vores antihelt, der er romanens stærkeste kort. Som en anden urkraft, eller et dansk bud på Jack Reacher, slippes Hauge løs og Hauge har både en skarp hjerne og en veludviklet evne til at slås. Bogen kan sagtens læses selvstændigt men jeg anbefaler på det varmeste, at man læser de to første bind - det giver et ekstra lag i forhold til Hauges udvikling.

I Lee Child romanen Uden varsel


kastes Jack Reacher ind en bandekonfliktI Lee Child romanen Uden varsel kastes Jack Reacher ind en bandekonflikt.

Lektørudtalelse

Af

Jacob Holm Krogsøe

Planet pulp [online]

Af

Iben Christiane Hansen

Nr. 187 (2021) = 2021-05-13


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020

Punktskrift

2020