Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Blackout


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

348 sider

Udgivet

2020

Ophav

Tonny Gulløv(forfatter)
Genre og formroman, spænding, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Fremmedlegionæren Hugo Du Nord bliver taget til fange af en milits i Den Demokratiske Republik Congo. Hårdt medtaget lykkes det ham at stikke af og sætte kurs mod Danmark, uvidende om at mareridtet kun lige er begyndt. For læsere af spændingsromaner med mere vold end romantik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2020

af

af

Michael Olsen

d. 11. nov. 2020

Fremmedlegionæren Hugo Du Nord bliver taget til fange af en milits i Den Demokratiske Republik Congo. Hårdt medtaget lykkes det ham at stikke af og sætte kurs mod Danmark, uvidende om at mareridtet kun lige er begyndt. For læsere af spændingsromaner med mere vold end romantik.

Det lykkes danskeren med legionærnavnet Hugo Du Nord at stikke af fra en milits i DR Congo. Men mærket på kroppen og med et næsten totalt hukommelsestab bliver kampen for at vende hjem besværlig. Tilbage i Danmark venter hårde kampe imod først en rockerbande, og så en international hemmelig organisation med tråde til Hugos fortid. Hugo får heldigvis hjælp, men kampen for at genvinde hukommelsen og overleve bliver hård.

"Blackout" er en spændingsbasker, hvor hovedpersonen mest minder om en blanding af actionheltene Rambo og Jean-Claude Van Damme. Der er tryk på actionscenerne, som er godt og levende beskrevet, men også meget voldsomme til tider. Scenerne uden action virker til gengæld noget mere forcerede og opstillede, ligesom dialogen også halter en del. Men det gør ikke så meget, da det primært er actionscenerne, man skal læse bogen for. Bogen virker til at være en omskrevet udgave af den tidligere udgivne Skyggeland.

Lee Childs karakter Jack Racher kæmper også bravt imod overmagten i flere bøger, eksempelvis Skjult identitet (Ved Per Vadmand).Informationer og udgaver

2020

Bog

Tonny Gulløv

McGugl, 1. udgave

2020

Ebog

Tonny Gulløv

McGugl, 1. udgave

2023

Lydbog (net)

indlæser: Jan Klausen

McGugl