Gå til indholdBenjamin Lasnier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

187 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

genre/form

biografierOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Om popsangeren Benjamin Lasnier (f. 1999) private og professionelle liv


Anmeldelser (1)


29. sep. 2015

Benjamin Lasnier er uden tvivl en af Danmarks mest eftertragtede på de sociale medier. I denne bog kommer du tæt på idolet og hører om hans liv og fremtidsplaner. For alle fans, fra 10 år.

Danske Benjamin Lasnier er kendt i flere lande, og er det man kan kalde en Belieber. For tre år siden lagde den ukendte Benjamin Lasnier et billede af sig selv op på det sociale medie Instagram. Dengang var han en almindelig dreng fra en jysk provisnby. Men hurtig blev skaren af følgere større og større. Benjamin begyndte at markedsføre sig selv, og lavede en plan for hvornår og hvor mange billeder om dagen han skulle lægge op. I dag har han en musik-kontrakt, sin egen YouTube kanal, optræder i TV og kommer snart med sin egen tøjkollektion. Forfatteren er dansk, og har en række udgivelser til unge bag sig. Bl.a. en fanbog om Christopher


Test dig selv


og Test dig selv, der er fyldt med test om veninder og kæresterDanske Benjamin Lasnier er kendt i flere lande, og er det man kan kalde en Belieber. For tre år siden lagde den ukendte Benjamin Lasnier et billede af sig selv op på det sociale medie Instagram. Dengang var han en almindelig dreng fra en jysk provisnby. Men hurtig blev skaren af følgere større og større. Benjamin begyndte at markedsføre sig selv, og lavede en plan for hvornår og hvor mange billeder om dagen han skulle lægge op. I dag har han en musik-kontrakt, sin egen YouTube kanal, optræder i TV og kommer snart med sin egen tøjkollektion. Forfatteren er dansk, og har en række udgivelser til unge bag sig. Bl.a. en fanbog om Christopher og , der er fyldt med test om veninder og kæresterDanske Benjamin Lasnier er kendt i flere lande, og er det man kan kalde en Belieber. For tre år siden lagde den ukendte Benjamin Lasnier et billede af sig selv op på det sociale medie Instagram. Dengang var han en almindelig dreng fra en jysk provisnby. Men hurtig blev skaren af følgere større og større. Benjamin begyndte at markedsføre sig selv, og lavede en plan for hvornår og hvor mange billeder om dagen han skulle lægge op. I dag har han en musik-kontrakt, sin egen YouTube kanal, optræder i TV og kommer snart med sin egen tøjkollektion. Forfatteren er dansk, og har en række udgivelser til unge bag sig. Bl.a. en fanbog om Christopher og Test dig selv, der er fyldt med test om veninder og kærester.

Hardback og stort format giver bogen et lækkert layout. Store flotte og farverrige billeder dominerer bogen, og teksten er sat med tydelige store bogstaver. Undervejs er tekst, der er fakta eller citater, fremhævet i farver. Det er ikke dybsindige oplysninger der kommer frem, men bogen leverer varen til de mange fans.

Der er ikke udgivet andre bøger om Benjamin Lasnier.

Lektørudtalelse

Af

Stine Veisegaard


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Punktskrift

2016

Bog

2015

Ebog

2015