Gå til indholdBarnet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

372 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Liget af et spædbarn dukker op på en byggeplads i London efter at have været begravet i årevis. Angela er sikker på, at det er hendes barn, der forsvandt sporløst efter fødslen for mere end 40 år siden. På den anden side ved Emma, at det er hendes barn, som hun fik i største hemmelighed som ganske ung. Hvad er op og hvad ned?


Anmeldelser (1)


6. okt. 2017

Psykologisk thrilller om det mareridt, der kommer for en dag, da liget af en nedgravet barnelig bliver fundet efter at have ligget i jorden i mange år. For læsere af domestic noir.

På en byggeplads i London dukker liget af et spædbarn op efter at have ligget i jorden i årevis. Journalist Kate Waters interesserer sig for sagen og kommer i kontakt med Angela, hvis spædbarn forsvandt sporløst umiddelbart efter fødslen for mere end 40 år siden. Angela er sikker på, at det er hendes barn, der er blevet fundet, og håber nu at kunne finde fred efter at være blevet martret i årevis. Kate kommer også i kontakt med Emma, en skrøbelig redaktør med et problematisk forhold til sin mor og en uafklaret fortid. Emma hævder, at det er hendes barn, der er blevet fundet. Der er bare ingen, der ved, at Emma nogensinde har fået et barn. Hvad er op og hvad ned?.

Velskrevet og spændende psykologisk thriller med gode personskildringer, og som i velfungerende krydsklip skildrer den dagligdag, der bliver ødelagt af noget uventet ondt.

Siden domestic noir tog sin begyndelse med den fremragende Kvinden der forsvandt


Kvinden i toget


Enken


Enken


og senere Kvinden i toget, er der kommet et utal af lignende romaner i genren, og alle er bestemt ikke lige bemærkelsesværdige. Fiona Barton debuterede i 2016 med Enken og placerer sig i den bedre ende af skalaen EnkenSiden domestic noir tog sin begyndelse med den fremragende Kvinden der forsvandt og senere , er der kommet et utal af lignende romaner i genren, og alle er bestemt ikke lige bemærkelsesværdige. Fiona Barton debuterede i 2016 med Enken og placerer sig i den bedre ende af skalaen EnkenSiden domestic noir tog sin begyndelse med den fremragende Kvinden der forsvandt og senere Kvinden i toget, er der kommet et utal af lignende romaner i genren, og alle er bestemt ikke lige bemærkelsesværdige. Fiona Barton debuterede i 2016 med og placerer sig i den bedre ende af skalaen Siden domestic noir tog sin begyndelse med den fremragende Kvinden der forsvandt og senere Kvinden i toget, er der kommet et utal af lignende romaner i genren, og alle er bestemt ikke lige bemærkelsesværdige. Fiona Barton debuterede i 2016 med og placerer sig i den bedre ende af skalaen Siden domestic noir tog sin begyndelse med den fremragende Kvinden der forsvandt og senere Kvinden i toget, er der kommet et utal af lignende romaner i genren, og alle er bestemt ikke lige bemærkelsesværdige. Fiona Barton debuterede i 2016 med Enken og placerer sig i den bedre ende af skalaen Enken.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017