Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Bare lidt til


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

437 sider

Udgivet

2020

Ophav

Simona Ahrnstedt(forfatter)

Signe Lyng(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner

Beskrivelse


Stella flygter fortvivlet fra Stockholm og ender i et forfaldent, sydsvensk sommerhus, som hun har arvet fra sin mor. Hendes nabo er en selvtilfreds økobonde, der både er sindssygt irriterende og fantastisk til at kysse. Kærlighed og kunsten at finde tilbage til sig selv. For alle voksne romance-fans


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 11. sep. 2020

Stella flygter fortvivlet fra Stockholm og ender i et forfaldent, sydsvensk sommerhus, som hun har arvet fra sin mor. Hendes nabo er en selvtilfreds økobonde, der både er sindssygt irriterende og fantastisk til at kysse. Kærlighed og kunsten at finde tilbage til sig selv. For alle voksne romance-fans.

Stella har levet et hektisk liv i Stockholm, hvor hun har kæmpet for sin spirende karriere som modedesigner og sit forhold til sin rige forlovede. Men på en og samme dag mister hun både sin forlovede, sit hjem og sit job til en anden kvinde. Desperat flygter hun ud af byen og ender ved sin families forfaldne sommerhus i Sydsverige. Thor passer sit økologiske landbrug og er enlig far til 2 teenagebørn. Det sidste, han har brug for, er endnu én at bekymre sig om. Men da Stella flytter ind ved siden af hans gård, kan han alligevel ikke lade være med at hjælpe hende. Hun er bare så pokkers smuk, at det komplicerer tingene en hel del. Og så har Stella heller ikke tænkt sig at blive i Sverige.

Sød og romantisk feel good roman, der ikke rammer voldsomt dybt ned i de komplicerede følelser omkring det, at blive forladt. Her er fokus på at stå ved sig selv, sine følelser og drømme. Selvstændig del af "Modsætninger mødes-serien", hvis 1. del er Alt eller intet.

Nyd også Ewa Klingbergs Kræmmerfund og kærlighed.Informationer og udgaver

2020

Bog

Simona Ahrnstedt

Gutkind, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

E-bog

Simona Ahrnstedt

Gutkind, 1. udgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Kristine Brendstrup

Gutkind