Gå til indholdAt gå - et skridt ad gangen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

173 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om hvorfor det er vigtigt at gå - i byen og i naturen. Det handler om at finde ind i sig selv og være i forbindelse med sine omgivelser - og elske den jord der betrædes og ikke bevæge sig hurtigere end sjælen kan følge med


Anmeldelser (2)


7. aug. 2019

Personlig og filosofisk/litterær bog om oplevelserne ved at sætte det ene ben foran det andet. Til læsere af litterære essays.

At gå gjorde os til mennesker. Hvis vi en dag holder op med at gå, holder vi også op med at være mennesker, siger Erling Kagge, som blandt andet har gået til Nord- og Sydpolen, i New Yorks kloaksystemer og i James Joyses og Knut Hamsuns fodspor for at prøve at sætte sig i deres hovedpersoners sted i romanerne Ulysses


Sult


Langsomheden


Stilhed i støjens tid


(Ved Karsten Sand Iversen) og Sult. Han citerer blandt andre filosoffen Arne Næss og Milan Kunderas Langsomheden : "Der findes en hemmelig forbindelse mellem langsomhed og hukommelse, mellem hurtighed og glemsel". Erling Kagge er forfatter, forlægger, bjergbestiger og advokat. Han har senest udgivet Stilhed i støjens tidAt gå gjorde os til mennesker. Hvis vi en dag holder op med at gå, holder vi også op med at være mennesker, siger Erling Kagge, som blandt andet har gået til Nord- og Sydpolen, i New Yorks kloaksystemer og i James Joyses og Knut Hamsuns fodspor for at prøve at sætte sig i deres hovedpersoners sted i romanerne Ulysses (Ved Karsten Sand Iversen) og . Han citerer blandt andre filosoffen Arne Næss og Milan Kunderas Langsomheden : "Der findes en hemmelig forbindelse mellem langsomhed og hukommelse, mellem hurtighed og glemsel". Erling Kagge er forfatter, forlægger, bjergbestiger og advokat. Han har senest udgivet Stilhed i støjens tidAt gå gjorde os til mennesker. Hvis vi en dag holder op med at gå, holder vi også op med at være mennesker, siger Erling Kagge, som blandt andet har gået til Nord- og Sydpolen, i New Yorks kloaksystemer og i James Joyses og Knut Hamsuns fodspor for at prøve at sætte sig i deres hovedpersoners sted i romanerne Ulysses (Ved Karsten Sand Iversen) og Sult. Han citerer blandt andre filosoffen Arne Næss og Milan Kunderas : "Der findes en hemmelig forbindelse mellem langsomhed og hukommelse, mellem hurtighed og glemsel". Erling Kagge er forfatter, forlægger, bjergbestiger og advokat. Han har senest udgivet Stilhed i støjens tidAt gå gjorde os til mennesker. Hvis vi en dag holder op med at gå, holder vi også op med at være mennesker, siger Erling Kagge, som blandt andet har gået til Nord- og Sydpolen, i New Yorks kloaksystemer og i James Joyses og Knut Hamsuns fodspor for at prøve at sætte sig i deres hovedpersoners sted i romanerne Ulysses (Ved Karsten Sand Iversen) og Sult. Han citerer blandt andre filosoffen Arne Næss og Milan Kunderas Langsomheden : "Der findes en hemmelig forbindelse mellem langsomhed og hukommelse, mellem hurtighed og glemsel". Erling Kagge er forfatter, forlægger, bjergbestiger og advokat. Han har senest udgivet At gå gjorde os til mennesker. Hvis vi en dag holder op med at gå, holder vi også op med at være mennesker, siger Erling Kagge, som blandt andet har gået til Nord- og Sydpolen, i New Yorks kloaksystemer og i James Joyses og Knut Hamsuns fodspor for at prøve at sætte sig i deres hovedpersoners sted i romanerne Ulysses (Ved Karsten Sand Iversen) og Sult. Han citerer blandt andre filosoffen Arne Næss og Milan Kunderas Langsomheden : "Der findes en hemmelig forbindelse mellem langsomhed og hukommelse, mellem hurtighed og glemsel". Erling Kagge er forfatter, forlægger, bjergbestiger og advokat. Han har senest udgivet Stilhed i støjens tid.

Velskrevet essay om hvad det at gå betyder for forfatteren. Bogen er rig på litterære associationer og filosofiske overvejelser over at udvide øjeblikket i den langsomme oplevelse af verden når man går, og kroppen bevæger sig i samme tempo som sjælen.

Gå-bogen


Gå tur


Gå - få mere gang i din hverdag


har fokus på sundhedsfaglige argumenter for at gå mere. Gå tur handler om glæden ved at gå. Gå - få mere gang i din hverdag handler om gåture som motionsformGå-bogen har fokus på sundhedsfaglige argumenter for at gå mere. handler om glæden ved at gå. Gå - få mere gang i din hverdag handler om gåture som motionsformGå-bogen har fokus på sundhedsfaglige argumenter for at gå mere. Gå tur handler om glæden ved at gå. handler om gåture som motionsformGå-bogen har fokus på sundhedsfaglige argumenter for at gå mere. Gå tur handler om glæden ved at gå. Gå - få mere gang i din hverdag handler om gåture som motionsform.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Weekendavisen

Af

Morten Beiter

d. 30. aug. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019