Gå til indholdAnnabelle : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

310 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. En 17 årig pige forsvinder, og Charlie må gense den fødeby, hun har gjort alt for at glemme


Anmeldelser (1)


29. jan. 2018

Den 17-årige Annabelle forsvinder fra en lille udkantsby. Charlie Lager bliver sat på sagen og må efter mange år gense sin fødeby. For dem der elsker krimier, gerne med et tvist.

En varm sommernat forsvinder den 17-årige Annabelle fra den lille by Gullspång i det sydlige Sverige. Hendes forældre, det lokale politi og Missing People leder efter hende, men det er forgæves. Kriminalinspektør Charlie Lager bliver sammen med en kollega beordret til den lille by for at bistå efterforskningen. Men sagen er skræmmende for hende, da hun skal vende tilbage til den by hun selv voksede op i, en by hun forlod som ganske ung og har gjort alt for at glemme. Men det er ikke kun Charlie der har hemmeligheder hun ønsker at skjule - det havde Annabelle også. Hvad er der sket med den unge pige? Og hvad skete der i den lille by siden Charlie forlod den og aldrig så sig tilbage? Intet er helt som det ser ud. Dette er forfatterens debut.

Bogen skifter jævnligt mellem Charlies fortid, den dag/aften Annabelle forsvandt og nutiden hvor efterforskningen er i gang og det fungerer fremragende. Dette er en fantastisk og barsk krimi, man næsten ikke kan lægge fra sig. Den fænger fra første side og er bygget virkelig godt op, og man får flere historier i en.

Krimien minder mig om det man finder hos Gillian Flynn i Kvinden der forsvandt


, hvor løsningen heller ikke er den der virker ligetilKrimien minder mig om det man finder hos Gillian Flynn i Kvinden der forsvandt, hvor løsningen heller ikke er den der virker ligetil.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018