Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Anføreren : historien om Pernille Harder


Beskrivelse


Om fodboldsspilleren Pernille Harder (f. 1992). Om hendes opvækst, personlige sejre og drømme, og om det benhårde slid, der kræves, hvis man vil nå toppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 21. mar. 2019

3 biografier til børn fra 10-14 år, der gerne vil læse om nogen af Danmarks største sportsstjerner.

"Vild viden" er en serie af biografier, hvor børn og unge kan læse om rigtige mennesker; kendte danske og udenlandske personligheder. I seriens tre første bøger var en række forskellige eventyrere portrætteret, og denne gang er turen så kommet til 3 danske sportsstjerner - nemlig tennisspilleren Caroline Wozniacki og fodboldspillerne Pernille Harder og Christian Eriksen. Her kan man læse om spillernes opvækst, deres personlige sejre og drømme, og om det benhårde slid, der kræves, hvis man vil nå toppen. De tre bøger er skrevet af samme forfatter og er ens opbygget. Forrest indholdsfortegnelse, bagerst kildeliste, og i midten finder man en række farvefotos fra karrierernes højdepunkter.

Gode og informative bøger fra sportens verden til de mange børn, der foretrækker at læse om virkelige begivenheder og mennesker. Bøgerne er tekstrige, men også forholdsvis letlæste; sproget er nutidigt og flydende, og de personlige fortællinger er både medrivende og spændende læsning.

I Alt om Caroline WozniackiAlt om Christian EriksenPernille HarderLionel Messi - den ultimative fanbog, Alt om Christian Eriksen og Pernille Harder kan man læse meget mere om spillerne og deres liv, ligesom fodboldfans vil have fornøjelse af serien "Den ultimative fanbog", fx Lionel Messi - den ultimative fanbogI Alt om Caroline Wozniacki, og Pernille Harder kan man læse meget mere om spillerne og deres liv, ligesom fodboldfans vil have fornøjelse af serien "Den ultimative fanbog", fx Lionel Messi - den ultimative fanbogI Alt om Caroline Wozniacki, Alt om Christian Eriksen og kan man læse meget mere om spillerne og deres liv, ligesom fodboldfans vil have fornøjelse af serien "Den ultimative fanbog", fx Lionel Messi - den ultimative fanbogI Alt om Caroline Wozniacki, Alt om Christian Eriksen og Pernille Harder kan man læse meget mere om spillerne og deres liv, ligesom fodboldfans vil have fornøjelse af serien "Den ultimative fanbog", fx .