Gå til indholdAltid tilgivelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

327 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Der er gået tre et halvt år siden Torunn søgte tilflugt hos Christer efter farens død. Erlend og Krumme er blevet travle småbørnsforældre, Margido har fundet tilbage til sin Gud og Torunn overvejer om fremtiden med Christer er værd at satse på


Anmeldelser (3)


23. aug. 2016

Fjerde bind i serien "Berlinerpoplerne". Man følger de foregående bøgers hovedpersoner 3,5 år efter forrige bog stoppede. For voksne, der har læst de tre første bøger i serien.

Slægstroman delt i to dele. I første del følger man alle hovedkarakterer: Bedemanden Margido, det homoseksuelle par Erlend og Krumme, den gamle farfar og barnebarnet Torunn. Der er sket meget siden Ligge i grønne enge


, og i første del beskrives livet i de 3,5 år på skift mellem alle personerne. Anden del har udelukkende Torunn som hovedperson, og beskriver hendes rejse tilbage til slægtsgården efter et brudSlægstroman delt i to dele. I første del følger man alle hovedkarakterer: Bedemanden Margido, det homoseksuelle par Erlend og Krumme, den gamle farfar og barnebarnet Torunn. Der er sket meget siden Ligge i grønne enge, og i første del beskrives livet i de 3,5 år på skift mellem alle personerne. Anden del har udelukkende Torunn som hovedperson, og beskriver hendes rejse tilbage til slægtsgården efter et brud.

I lighed med de tre foregående bøger, formår Ragde at bygge en slægtsroman op, så man bare MÅ vide mere om det meget alsidige persongalleri. Ragde beskriver hverdagslivet og de familiære konflikter/hemmeligheder fængslende. Personbeskrivelserne gør karaktererne lyslevende. Bogens handling er ikke så spændingsmættet som den første del af serien, men stadig meget læseværdig. Det er en forudsætning for læseoplevelsen, at man har læst de foregående bøger i serien.

Romanen Ulven


Liljecronas hjem


- og hele serien - er også et slægtsdrama, hvor man følger mange personers liv og deres indvirkning på hinanden. Liljecronas hjem er også en fin slægtsroman - delvist biografisk - med store familiedramaerRomanen Ulven - og hele serien - er også et slægtsdrama, hvor man følger mange personers liv og deres indvirkning på hinanden. er også en fin slægtsroman - delvist biografisk - med store familiedramaerRomanen Ulven - og hele serien - er også et slægtsdrama, hvor man følger mange personers liv og deres indvirkning på hinanden. Liljecronas hjem er også en fin slægtsroman - delvist biografisk - med store familiedramaer.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Litteratursiden.dk [online]

Af

Line Hoffgaard

2016-10-13

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 2. okt. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2016

Bog

2016

Punktskrift

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2016

Ebog

2016