Bøger / faglitteratur

Alt om indretning - workshop : praktisk indretningsguide fra A-Z


Beskrivelse


Inspiration og praktisk guide til processen med at indrette et hjem, der afspejler ens egen personlige stil og smag.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 11. okt. 2013

Fin og inspirerende bog om boligindretning, som der vil være lånere til på alle biblioteker.

I 2012 udgav forfatteren den meget anvendelige Alt om indretning, som ikke har fået lov at samle støv på hylderne. Det får denne opfølger heller ikke. I bogen er der fokus på, hvordan man kan indrette sit hjem, så det afspejler ens personlige smag og stil. Læseren guides gennem processen fra inspiration over planlægning til gennemførelse af indretningsprojekter, hvad enten det er i større eller mindre skala. Dog synes jeg, at det er billedsiden, der er bogens styrke; de mange flotte fotografier fra stuer, værelser og køkkener i hjem i forskellige stilarter er langt mere inspirerende end tekstdelen.

Der udkommer ikke ret mange bøger om boligindretning for tiden, så hver gang der kommer en ny, tager de mange indretningsinteresserede lånere imod den med kyshånd. Det vil de gøre med denne, som de også har gjort med fx Happy home, 2013, Forvandlinger i boligen, 2012, Rum for rum, 2011, og Liv & lys, 2010.

Flot og inspirerende boligindretningsbog, der uden grundlæggende at bringe meget nyt, vil blive udlånt flittigt på alle biblioteker.


Politiken

d. 1. dec. 2013

af

af

Henrik Kerrn-Jespersen

d. 1. dec. 2013