Gå til indholdAlt er muligt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

286 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Anmeldelser (2)


4. nov. 2016

Historien om det umage venskab mellem en kvinde i sorg og en hjemløs, traumatiseret dreng er omdrejningspunktet for denne roman af den produktive forfatter. For kvindelige fans af feel good-romaner i den lettere ende.

Ginny Carter var tidligere en succesfuld nyhedsvært, gift og mor til en lille søn. Da hun mister alt dette, kaster hun sig istedet over en karriere som nødhjælpsarbejder i verdens brændpunkter. Under en orlov hjemme i New York møder hun den hjemløse 13-årige dreng Blue, og et umage venskab vokser frem. Blue er traumatiseret, og Ginny forsøger at finde meningen med sit liv - Måske kan de hjælpe hinanden?.

Her er feel good for alle pengene og den rørende historie fortælles med forklarende sidebemærkninger, så intet overlades til fantasien eller egne fortolkninger. Køber man præmissen, er der garanti for underholdende læsning og måske endda en tåre i øjenkrogen undervejs.

I modsætning til forfatterens mange andre bøger, er der ikke fokus på den store kærlighedsromance. Men Danielle Steels romantiske fortællestil formår også at bære denne rørende fortælling. Det lidt tunge emne med unge hjemløse beskrives også fint i feel good-romanen Blomsternes hemmelige sprog


af Vanessa DiffenbaughI modsætning til forfatterens mange andre bøger, er der ikke fokus på den store kærlighedsromance. Men Danielle Steels romantiske fortællestil formår også at bære denne rørende fortælling. Det lidt tunge emne med unge hjemløse beskrives også fint i feel good-romanen Blomsternes hemmelige sprog af Vanessa Diffenbaugh.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2017-01-02


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2016