Bøger / skønlitteratur / roman

Afsporet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
321 sider
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
roman, krimi, romaner
Originaludgave
2013

Beskrivelse


Politibetjenten Thomas Ravnsholdt er på sygeorlov på ubestemt tid og godt på vej i hundene, efter hans kæreste blev fundet dræbt ved et indbrud i deres fælles hjem. Men en bartender får overtalt Thomas til at lede efter en forsvunden prostitueret, der muligvis har været offer for menneskehandel. Det viser sig dog at være en ganske farlig sag.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2013

af

af

Michael Olsen

d. 1. aug. 2013

Krimien Afsporet henvender sig til alle, der kan lide moderne, lidt voldsomme krimier, hvor hovedpersonen en gang imellem må ty til selvtægt.

Romanen Afsporet af Michael Katz Krefeld er første bind i en serie om politibetjenten Thomas Ravnsholdt, der er på sygeorlov på ubestemt tid og godt på vej i hundene, efter hans kæreste blev fundet dræbt ved et indbrud i deres fælles hjem. Men Thomas bliver overtalt af sin foretrukne bartender til at lede efter en forsvunden prostitueret, der muligvis har været offer for menneskehandel. Hurtigt viser det sig, at det er en ganske farlig sag. Afsporet er en meget velskrevet krimi, der bør cementere Krefeld som en af de bedste danske krimiforfattere, vi har for tiden. Så gør det ikke så meget, at korrekturen har fejlet på et tidspunkt, hvor en af personerne, sandsynligvis ved hjælp af en "søg og erstat"-funktion skiftede navn fra "Misha" til "Masja", hvilket har medført at ordet "mishandlinger" flere gange i teksten er blevet til "Masjandlinger".

Krimien Afsporet kan nemt foreslås til de læsere, der er igennem eksempelvis Jussi Adler-Olsens og Jo Nesbøs krimier.

En forrygende velskrevet krimi, der bør cementere Krefeld som en af de bedste danske krimiforfattere, vi har for tiden, og derfor bør bogen være repræsenteret på alle biblioteker.


Litteratursiden.dk [online]

d. 27. aug. 2013

af

af

Jan Findal

d. 27. aug. 2013


Berlingske tidende

d. 31. aug. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 31. aug. 2013


Jyllands-posten

d. 27. aug. 2013

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 27. aug. 2013


Weekendavisen

d. 30. aug. 2013

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 30. aug. 2013