Bøger / faglitteratur

Ægteskabets nedtur : det store opbrud i vores seksual- og samlivsstruktur


Beskrivelse


Belysning af årsagerne til, hvorfor mange mennesker har problemer med at få ægteskabet til at fungere, baseret på Martinus' kosmologi. I et opgør med dogmatisk tænkning om parforhold anfører forfatteren, at vores følelsesmæssige og intellektuelle udvikling har gjort os mindre ægteskabsegnede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 4. dec. 2015

Et alternativt bud på, hvorfor mange har svært ved at få parforhold til at fungere, baseret på Martinus' kosmologi. For spirituelt og metafysisk interesserede.

Byskov er Martinus-tilhænger og -formidler, bl.a. som forfatter til en række bøger om den danske mystikers åndelige lære. I denne bog forklarer hun hvordan menneskehedens seksuelle polforvandling, som udvisker kønsforskelle, gør os mere selvkørende til den kommende nye verdensorden og dermed mindre egnede til parforhold. Bogen er tænkt som en håndsrækning til dem, der har ægteskabsproblemer og har også en alternativ forklaring på homoseksualitet. Der indledes med en kort introduktion til Martinus.

Bogen er velformuleret og interessant for læsere, der anerkender præmissen, og evt. har lyst til at blive provokeret af synspunkter på bl.a. homoseksualitet, som for mange vil forekomme kontroversielt. Bogens forside signalerer ikke spiritualitet, men bagsideteksten er dækkende. Ret tæt og lille sats.

Mennesket og den seksuelle revolution har samme emne. Supplerer øvrig Martinus-litteratur, fx Byskovs bøger.