Gå til indholdÆg : en kogebog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

213 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Anmeldelser (2)


30. sep. 2016

Kogebog til køkkenskrivere, der søger inspiration til at lave mad med æg.

Anne Larsen udgiver her en kogebog med æg som krumtap. Den er inddelt i morgenmad, frokost, aftensmad, sødt, snacks og grundopskrifter, ligesom der er et afsnit om æg som superfood. Der er ting som spejlæg, røræg, omeletter, pandekager, porcherede æg, æg florentine, æg benedict, wraps, kokotter, salater, gratiner, æg som tilbehør, sovse, fromager og kager med mere.

Det er ikke nogen nyskabende kogebog, men den er flot og inspirerende. Størstedelen af opskrifterne er velkendte og ikke svære. Layoutet er gennemført flot og enkelt i retro stil, og maden er anrettet på stilrent service. Selvom de fleste retter er velkendte, indeholder mange af dem et inspirerende twist, som gør, at man får lyst til at lave dem. Det er en af den slags kogebøger, der genopfrisker læserens hukommelse, og får en til at genoverveje ellers upåagtede småretter.

Snart sagt alle kogebøger indeholder retter med æg. Af kogebøger kun med æg har vi Kærlighed, kant og smag når skallen knækker -


Den store æggebog


og Den store æggebogSnart sagt alle kogebøger indeholder retter med æg. Af kogebøger kun med æg har vi Kærlighed, kant og smag når skallen knækker - og Snart sagt alle kogebøger indeholder retter med æg. Af kogebøger kun med æg har vi Kærlighed, kant og smag når skallen knækker - og Den store æggebog.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Politiken

Af

Henrik Palle

d. 27. nov. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2016