Bøger / skønlitteratur / roman

Ad nauseam

Del 2 af In absentia

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
255 sider
Udgivet
2018
Genre og form
roman, spænding, splatter, romaner
Originaludgave
2018

Beskrivelse


Hovedpersonen bliver kastet ud i en ekstremt voldelig rutsjebanetur. Han må slippe af med et lig, der hjemsøger ham, og i mellemtiden forsvinder hans kone. Gamle fjender dukker op, mens nye venner viser sig uvurderlige.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2018

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 19. apr. 2018

Fortiden indhenter vores stakkels hovedperson. Et lig der insisterer på at blive begravet, stjålne penge og en bortført hustru, sætter et voldsorgie i gang hvor der både er skruet op for det makabre og det humoristiske. En spændingsbog for unge og voksne splatter-fans.

Bogen er en selvstændig fortsættelse til In absentiaDukkehuset, der handlede om en ekstremt voldelig rutchebanetur af selvtægt og hævn. Denne bog begynder i direkte forlængelse af handlingen fra sidst, hvor hovedpersonen hjemme fra hospitalet, må slippe af med det spøgelse der forfølger ham, og det betyder finde liget og begrave det, i mellemtiden forsvinder hans kone og så går den vilde jagt. Gamle fjender dukker op, men også nye venner viser sig uvurderlige. Forfatteren har senest udgivet gyserromanen DukkehusetBogen er en selvstændig fortsættelse til In absentia, der handlede om en ekstremt voldelig rutchebanetur af selvtægt og hævn. Denne bog begynder i direkte forlængelse af handlingen fra sidst, hvor hovedpersonen hjemme fra hospitalet, må slippe af med det spøgelse der forfølger ham, og det betyder finde liget og begrave det, i mellemtiden forsvinder hans kone og så går den vilde jagt. Gamle fjender dukker op, men også nye venner viser sig uvurderlige. Forfatteren har senest udgivet gyserromanen .

Fræk og fandenivoldsk spændingsbog med en god del satire, fyldt med grotesk vold og platheder i lange baner og, skal lige nævnes, sjovt nok også hjertevarm og eftertænksom sine steder. Bogen er meget filmisk i sit sprog og fyldt med et blomstrende billedsprog der drøner derudad, med en enorm fortælleglæde, der nok skal underholde fans af genren.

Andre bud på spændingsbøger med splatterelementer er Kbh noirAfsindIn absentia og Afsind. Kan også sammenlignes med bøger af fx Steen Langstrup og A. Silvestri, der dog ofte blander mere rendyrket horror ind i historierne In absentiaAndre bud på spændingsbøger med splatterelementer er Kbh noir og . Kan også sammenlignes med bøger af fx Steen Langstrup og A. Silvestri, der dog ofte blander mere rendyrket horror ind i historierne In absentiaAndre bud på spændingsbøger med splatterelementer er Kbh noir og Afsind. Kan også sammenlignes med bøger af fx Steen Langstrup og A. Silvestri, der dog ofte blander mere rendyrket horror ind i historierne .