Bøger / skønlitteratur / roman

Abbotts hemmelighed : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
413 sider
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
roman, spænding
Originaludgave
2017

Beskrivelse


Tidligere superagent Ditlev Martins er efter sin fængselsdom løsladt og ser frem til et normalt og ukompliceret liv, men bliver bedt om at opklare hemmeligheden bag en række voldsomme selvmord blandt ex-soldater.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. maj 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 16. maj 2017

Fremragende thriller, hvor en mystisk selvmords-epidemi breder sig med grusom hast blandt ex-soldater. For dig som søger spænding med ingredienser som videnskab, konspirationsteorier og action.

"De havde overtaget hans krop. Parasitterne, insekterne, de ulækre småkravl. De var overalt i ham, havde indtaget og inficeret hvert et indre organ. De myldrede rundt i blodårerne, under huden, inde i hjernen. Han kunne mærke dem hvert eneste øjeblik. At slå en af dem ihjel, når de dukkede op, var ligesom at prøve at stoppe en flod med hænderne. Han forestillede sig, at følelsen af deres tilstedeværelse var ligesom de fantomsmerter, amputerede måtte føle." Sådan tænker fremmedlegionæren James Abbott før han sætter ild til sig selv i en park i Paris. Det franske politi kontakter den tidligere superagent Ditlev Martins for hjælp til at finde sandheden bag dette selvmord og andre lignende selvmord blandt ex-soldater. Fællesnævneren er, at ex-soldaterne kradser sig selv til blods, og til sidst ser selvmord som en befrielse. Martins samler en gruppe af eksperter for at opklare hemmeligheden bag de mange selvmord. Ditlev Martins er gennemgående hovedperson i forfatterens serie af spændingsbøger. Første roman er Det fjerde menneske.

Stærk ny spændingsserie, hvor uhyggen fornøjeligt kryber ind under huden på dig.

Sammenlignelig med fx Michael Chricton, som også ynder grænseområdet mellem videnskab og konspirationsteori.