Gå til indholdAarstidernes livretter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

464 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2007

Originaludgave

2007


Beskrivelse


Økologiske opskrifter med vægt på, hvor råvarerne kommer fra


Anmeldelser (2)


1. jan. 1970

Kendere og brugere af Aarstiderne vil med fryd kaste sig over denne fyldige kogebog, men er også velegnet til andre, der gerne vil have en grundig kogebog med både klassiske og nye retter.

De fleste kender vel nok Aarstiderne fra deres leverancer af frisk frugt og grønt leveret til døren. Med denne grundige kogebog viser de, at de kan meget mere end det. Den er en skøn blanding af klassikere som gammeldags frikadeller til de nyere asiatiske wokretter. Ingredienserne er (selvfølgelig) økologiske, og forfatterne kommer hele vejen rundt om de forskellige køkkenretter. Der er både supper, grøntsagsretter, fiskeretter, kødretter, fjerkræ, salater, desserter og meget mere. Bogen er krydret med billeder fra naturen, der hvor råvarerne kommer fra, og af de færidge retter. Bagest er der op til flere stikordsregistre: et om retterne, et om råvarerne og et a-å, hvor det hele er samlet.

Forfatterne har tidligere udgivet Aarstiderne : enkel og god mad fra 2003. Den er dog ikke nær så omfattende som deres nyeste udgivelse, der mere er at betragte som en slags grundkogebog, hvor indholdet også er udvidet til at omfatte nyere opskrifter.

En omfangsrig og grundig, inspirerende kogebog, hvor der lægges vægt på, hvor råvarerne kommer fra.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Jacobsen

Jyllands-posten

Af

Bodil Krogh

d. 25. nov. 2007


Informationer og udgaver

Bog

2007