Gå til indholdÅnden fra 68 : da friheden fløj


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

171 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2022

genre/form

erindringerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


15 personligheder fra ungdomsoprøret i 1968 fortæller om, hvad deres rolle var, og hvad det har betydet for deres liv. Til dem, der gerne vil genoplive minder og lære nyt om ungdomsoprøret


Anmeldelser (1)


22. jul. 2022

15 personligheder fra ungdomsoprøret i 1968 fortæller om, hvad deres rolle var, og hvad det har betydet for deres liv. Til dem, der gerne vil genoplive minder og lære nyt om ungdomsoprøret.

Her er interviews med 15 personligheder fra ungdomsoprøret. De handler om, hvad der kom ud af det, privat såvel som på samfundsniveau. Der er valgt bredt ud, og der er fx interviews med både Stig Møller, Leif Sylvester og Lise Nørgaard. Alle er de fra det danske kulturliv, både som musikere, filmskabere, illustratorer og forfattere. Bogen er illustreret med fotos.

Bogen emmer af 1960'er ånd, og man bliver ganske nostalgisk. Der er mange forskellige svar på spørgsmålet: Hvad fik I - og vi - ud af det? Nogle fortæller meget om sig selv, andre mere om tiden. Bogens fotos er desværre noget skæmmet af en dårlig papirkvalitet.

Stemmer fra '68


rummer også fortællinger fra dengang, men her er det mest almindelige danskere, der fortællerStemmer fra '68 rummer også fortællinger fra dengang, men her er det mest almindelige danskere, der fortæller.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022