Gå til indhold7 aha-oplevelser : som befrier dig for stress


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

199 sider: ill.

Udgivet

2007

Originaludgave

2007


Anmeldelser (2)


1. jan. 1970

Trods 200 sider er det en nem og hurtigt læst bog med en række enkle budskaber. Målgruppen vil være mennesker, der oplever stress som noget negativt i hverdagen, og som er åbne overfor alternative tilgange til emnet.

Forfatteren er spirituel lærer og forfatter og kendes fra et par bøger om beslægtede emner. Ifølge hans forord er bogens røde tråd "selvansvarlighed". Dvs. man skaber selv sin egen virkelighed - med sine tanker og følelser. Følelserne er påvirkelige for tankerne, og man kan gøre noget for at slippe stress og bekymringer, som er dagligdagens store energislugere. En anden rød tråd er tallet 7. Før vi når frem til de 7 aha-oplevelser, som titlen bebuder, skal der nemlig aflives 7 myter om stress - fx at der skulle findes "positiv stress". Herefter præsenteres 7 indsigter, som handler om menneskenaturens essens. Endelig de 7 aha-oplevelser, som er af spirituel karakter. Meditation og sjælskontakt er nogle af nøglerne til et stressfrit liv.

Forfatterens øvrige bøger findes både i den lettere ende og i den mere seriøse. Denne bog falder midt imellem. Mange bøger anbefaler meditation. Denne bog indeholder ikke meditationsøvelser som fx. 10 bud på at lytte til kroppen, 2007.

Lille pocketbog med en let tilgang til et af vor tids store problemer - stress. Bogen har budskab til de mange, der søger i det spirituelle. Budskabet er seriøst, bogen er let at kapere.

Lektørudtalelse

Af

Ellen Lind Jensen

Berlingske tidende

Af

Marchen Jersild

d. 21. jul. 2007


Informationer og udgaver

Bog

2007

Bog

2007