Bøger / faglitteratur

5 AM Club : brug din morgen på at forandre dit liv


Beskrivelse


Fabel om, hvordan man lever et bedre liv ved at anvende metoder og teknikker, der blandt andet involverer en morgenrutine, der skal foretages mellem klokken fem og seks om morgenen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 5. aug. 2019

Lad de tidlige morgentimer ændre dit liv! Selvhjælpsbog med bred appel.

Fabel hvori "Kunstneren" og "Forretningskvinden" guides af "Tryllebinderen" og af "Milliardæren" Stone Riley til at kunne leve et liv, hvor de formår at bruge deres fulde potentiale karrieremæssigt og intellektuelt, såvel som følelsesmæssigt og spirituelt. Vi følger dem bl.a. fra Mauritius, over Indien, Rom, Brasilien til Robben Island. Undervejs præsenteres de metoder og teknikker, der muliggør den ønskede udvikling. Helt essentiel er brugen af begrebet Sejrens time/Mulighedernes vindue, der er en morgenrutine der skal foretages mellem kl. 05 og 06. Forfatteren er fra Canada og bl.a. managementekspert og jurist. Hans mest kendte værk er den spirituelle fabel Munken der solgte sin Ferrari.

Bogen indeholder mange brugbare råd, teknikker og oversigter, der kan bruges hver for sig eller i sammenhæng til at få klarhed over ønsker og mål i tilværelsen og over hvad det kræver at nå dertil. Om man bryder sig om formen vil være en smagssag. Bogens tilgang er ikke præget af nogen form for religiøsitet.

Bogen ligger i forlængelse forfatterens egen Munken der solgte sin FerrariHvem har flyttet min ost?Den niende indsigt. Fabelformen er meget brugt i selvudviklingslitteraturen. Vi finder den fx i Hvem har flyttet min ost?, der drejer sig om omstillingsparathed og i klassikeren Den niende indsigtBogen ligger i forlængelse forfatterens egen Munken der solgte sin Ferrari. Fabelformen er meget brugt i selvudviklingslitteraturen. Vi finder den fx i , der drejer sig om omstillingsparathed og i klassikeren Den niende indsigtBogen ligger i forlængelse forfatterens egen Munken der solgte sin Ferrari. Fabelformen er meget brugt i selvudviklingslitteraturen. Vi finder den fx i Hvem har flyttet min ost?, der drejer sig om omstillingsparathed og i klassikeren .