Bøger / faglitteratur / opskrifter

5:2 kuren & det franske køkken


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
207 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
opskrifter, kogebøger

Beskrivelse


Kogebog efter 5:2-konceptet med udgangspunkt i fransk mad.

Indhold

5:2-coaching ; Kalorietabeller ; Super 500 ; A la carte-opskrifter ; Opskrifter til fridagene ; Menu til 1 måned


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. dec. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 15. dec. 2014

Nyeste skud på stammen indenfor 5:2-kuren er denne kogebog fra det franske køkken. Her er mere end 100 årstidsbestemte opskrifter, menuplaner og coaching til 5:2-kuren.

Bogens omdrejningspunkt er 5:2-kuren, der stadig er en af de mest populære slankemetoder p.t. Den bygger på konceptet super 500, hvor der er masser af inspiration til fastedagene med kun 500 kalorier, men med masser af vitaminer og grøntsager. Bogen indledes med 5:2 coaching, hvor man introduceres til de gyldne principper og får gode råd til at følge kuren. Der er kalorietabeller, super 500 konceptet, a la carte-opskrifter samt opskrifter til fridagene. Der er også menuplaner til en måned - og samlet set er der over 100 opskrifter at kaste sig ud i. Bagerst er en opskrifts-oversigt samt et stikordsregister. Forfatterne er stylist og kogebogsforfatter samt ernæringskonsulent. Bogen krydres med mange farvestrålende madbilleder til at understøtte opskrifterne.

En inspirerende fransk kogebog til at følge 5:2-konceptet. Den kan uden problemer bruges i danske køkkener.

Der er kommet en lind strøm af 5:2-kogebøger indenfor de sidste par år. Dette er den første med udgangspunkt i fransk mad.