Bøger / faglitteratur

1925-modellen


Beskrivelse


Indføring og praktisk vejledning i, hvordan en innovationsproces kunne se ud, bygget over et tænkt scenarie fra 1925.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2014

af

af

Jette Landberg

d. 28. nov. 2014

For alle, der føler sig fortabte, når de hører ordet innovation. Her får de en kort, kontant og anderledes indføring i, hvordan en innovationsproces kunne se ud, bygget over et tænkt scenarie fra 1925.

Forfatteren lægger ud med en historie om en række store personligheder Asta Nielsen, Niels Bohr osv., der i 1925 får stillet et spørgsmål, de skal løse. Tilsammen kommer de ud med en løsning. Efter denne illustrative historie gennemgås processen fra det vigtige spørgsmål og hvem du skal invitere, til selve processens 5 faser fra videnindsamling til relevans. Enhver innovationsproces skal starte med et krystalklart spørgsmål, som skal være let at forstå, selvom det er svært at løse. Uden det rigtige spørgsmål får man ikke innovation. Heller ikke uden de rigtige deltagere, som delvis består af folk med viden om emnet, delvis af nogle helt andre. Carsten Borch er indehaver af Carsten Borchs idéhus, der arbejder med idéudvikling, produktudvikling osv. for både offentlige og private virksomheder. Desuden har han skrevet romanen Tempo, der handler om de sociale mediers magt.

Anderledes innovationsintroduktion, som er nem at læse og samtidig giver et godt billede af processen.

Der er meget om emnet bl.a. InnovationFair proces og Fair proces, der begge handler om innovation på et langt mere teoretisk niveau. Borchs bog er enkel praktisk vejledningDer er meget om emnet bl.a. Innovation og , der begge handler om innovation på et langt mere teoretisk niveau. Borchs bog er enkel praktisk vejledning.