Bøger / skønlitteratur / roman

1000 piskeslag


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Den russiske politikvinde Inessa jagter stadig den danske seriemorder som torturerer og myrder østeuropæiske kvinder. Jagten har ført Inessa til Polen, men det er seriemorderen som tager hende til fange, og Wolf tager til Krakow for at finde Inessa.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2019

af

af

Frederik Nielsen

d. 27. mar. 2019

Spændingsroman. Andet bind i serien om den tidligere politimand Andreas Wolf, som arbejder for en privat, international efterretningstjeneste. For læsere af krimi- og spændingsbøger.

Bogen fortsætter kort efter afslutningen på første bind. Den russiske politikvinde Inessa har endelig fundet frem til den danske seriemorder som torturerer og myrder østeuropæiske kvinder og efterfølgende lægger videoer af mordene ud på nettet, men han har også fået færten af hende og formår at tage hende til fange på hendes hotel i Polen. Da hun forsvinder bliver der sendt bud til Wolf om at han skal komme til Krakow og så begynder en kamp imod tiden for at finde Inessa inden hun bliver myrdet for åben skærm. Historien udspiller sig også i Saudi-Arabien hvor en blogger får tildelt 1000 piskeslag for sin kritik af det religiøse styre og i Danmark får Wolfs psykiater, Anna problemer da hun falder over beviser imod statsministeren som kan få afgørende betydning for ham. Forfatteren har skrevet flere krimi- og spændingsbøger ud over første bind En død russer i serien "en Wolf-thriller".

Bogen følger flere personer og spor i både Danmark og udlandet, nogle nye og andre fortsat fra bind 1. Hvis man ikke har læst første bind tager fortsættelsen lidt tid at komme ind i. Serien bør derfor læses i rækkefølge.

Bogen har flere ligheder med danske forfattere som Jussi Adler-Olsen og Jens Henrik Jensen og Cris Carters Krucifiks morderen.