Bøger / faglitteratur / opskrifter

10 år tyndere : få en slank og fast krop på 6 uger!


Beskrivelse


Ti kostregler og ti træningsprogrammer, som man kan lave hjemme på stuegulvet, baseret på træningsintensitet frem for træningsmængde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Conni Boll Christensen

2008

Ernæringseksperter stiller spørgsmåltegn ved kure, der lover, at du på 10, 8 eller 6-uger bliver 10 år yngre, alligevel vil lånerne hilse dette seneste program velkommen. Et 6 ugers kost- og træningsprogram, der sætter fedtforbrændingen i vejret og øger muskelmassen.

Læge Christine Lydon har siden 1994 arbejdet med sund kost, effektive træningsteknikker og vægttab. Hvis man skal tro, de mange tilfredse klienter, der citeres, giver hendes kur fantastiske resultater. Vha. kostregler som bygger på, at vi er levn fra stenalderen og derfor fortrinsvis skal spise "stenaldermad", præsenteres vi for proteiner, fedtstoffer og kulhydrater, der sætter fuld damp på stofskiftet og "forvandler din krop til et fedt-forbrændingsanlæg". Kroppens kemiske processer forklares, og der er mange generelle anvisninger. Træningsprogrammerne består af godt tyve forskellige øvelser, der er vist i små billedserier, alle kan udføres hjemme på stuegulvet. Der er lister over de tilladte fødevarer, oversigtskemaer og femogtyve sider med indbydende opskrifter. Bogen har et retro look med en gennemgående pinkfarve, der bruges til faktabokse. Afsluttes med engelsksprogede kildehenvisninger.

Den teoretiske del følger tankegangen i Nørretranders' Menneskeføde, og den praktiske del henvender sig til samme målgruppe som Hafsteinsdottirs og Ninka Mauritsons populære bøger.

Endnu et gennemarbejdet slanke- og træningsprogram, der som de øvrige foryngelses-bøger vil gå som varme hveder.