Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Zombie 2.0 - Tut-ank-zombis hævn

Del 1 af Zombie 2.0Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

156 sider: ill.

Udgivet

2014

Ophav

Kim Langer(forfatter)

Simon Bukhave(illustrator)
Genre og formroman, gys
Målgruppe

til børn

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Zack ved alt om zombier fra sine computerspil - også at de ikke findes i virkeligheden. Men det ændrer sig da han møder den gale professor Møller, som er ligeså besat af zombier som Zack


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 28. apr. 2014

Henvender sig især til drengene med hang til gyserhistorier. Kan selvlæses fra ca. 11-12 år og opefter. Bogen skal formidles som begyndelsen på en ny serie med meget underfundig zombie-humor.

Forfatteren er for målgruppen nok bedst kendt for Skaterland-serien, og det er den samme sans for det gode sprog og den gode handling, der går igen i denne, nye serie. Men så ophører lighedspunkterne også, for i denne nye serie ligner handlingen mest af alt optakten til en splatter-film. Her møder vi nemlig en aldeles vanvittig professor, som i bogens første scener gør sig som gravrøver. Han har fundet en ældgammel mumie som er verdenshistoriens 1. zombie, og han har tænkt sig at "forædle" zombievirussen - og i sidste ende gøre sig selv udødelig. Hans plan opdages af vor hovedperson Zack, som elsker at spille zombiespil på computeren (og som derfor har tilegnet sig særlig viden om disse), og hans søster Zenia, som mest af alt synes hendes bror er tosset. Bogen er sjov, spændende og til tider en smule uhyggelig, godt hjulpet på vej af Simon Bukhaves (Zombie city) effektive illustrationer.

Indenfor genren taler denne titel til målgruppen der befinder sig imellem Rødtnes' relativt letlæste Zombie Jæger og Jürgensens klassiske Kadavermarch, og udfylder dermed et hul (indenfor zombie-genren) på bibliotekets hylder.

En virkelig god, drengebog med zombier, med alt hvad dertil hører af spænding, gys og humor.


Weekendavisen

d. 20. jun. 2014

af

af

Damian Arguimbau

d. 20. jun. 2014Informationer og udgaver

2014

Bog

Illustrator: Simon Bukhave

Carlsen, 1. udgave

2014

Ebog

Illustrator: Simon Bukhave

Carlsen, 1. e-bogsudgave

2014

Lydbog (net)

indlæser: Martin Johs. Møller

Lindhardt og Ringhof

2014

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Martin Johs. Møller

Audioteket