Gå til indhold



ZeroZeroZero


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

441 sider

Udgivet

2014

Originaludgave

2013


Beskrivelse


Forfatteren viser, hvordan den internationale kokainhandel og moderne kapitalisme er smeltet sammen, og han følger kokainens veje fra Columbia til Rusland og fra USA til Europa. Undervejs møder vi producenterne, kartellerne, mafiaen, morderne, pengemændene, mellemhandlerne, pusherne, undercover-agenterne og brugerne


Anmeldelser (4)


25. feb. 2014

Både for læsere af de fiktive spændingsbøger og af kriminalhistorierne fra den virkelige verden. Trods de mange informationer om den internationale narkohandel forfatteren har gravet frem, er den nok for bred i sin fremstilling til at kunne bruges af opgaveskriverne.

Den italienske journalist Roberto Saviano vil bl.a. være kendt for sin internationale bestseller Mafiaen i Napoli, 2007. Nu giver han en tilsvarende bred, velskrevet og spændende fortalt skildring af kokainens verdensomspændende udbredelse, på baggrund af en omfattende research. Bl.a. skriver han detaljeret om magtkampene i de latinamerikanske narko-karteller og om amerikanernes kamp for at komme ondet til livs, som han betragter som umulig, fordi man godt kan udrydde en plante men ikke det vanedannende ønske om velstand, og heller ikke menneskets grådighed.

Don Winslows spændende roman I hundenes vold, 2009, har også krigen mellem og mod narkokartellerne som emne. Misha Glenny McMafia : kriminalitet på tværs af grænserne, 2009, beskriver også den internationale narkokriminalitet.

En bred og spændende fortalt historie om kokainen og den globale narkokriminalitet.

Lektørudtalelse

Af

Søren Brunbech

Jyllands-posten

Af

Mikkel Andersson

d. 22. apr. 2014

Berlingske tidende

Af

Martin Tønner

d. 8. mar. 2014

Udenrigs

Af

Jens Lohmann

2014, nr. 1


Informationer og udgaver

Bog

2014

Ebog

2014