Gå til indholdYoga i skolen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

128 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

genre/form

øvelserOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Indføring i at bruge yoga i skolen med anvisninger på 150 korte øvelser


Anmeldelser (2)


7. apr. 2017

Praktisk håndbog om yoga for grundskolens undervisere og pædagoger med lyst til at anvende yoga i skolen.

Bogen præsenterer forskellige yoga-aktiviteter, som kan anvendes i klassen. Aktiviteterne kræver ingen rekvisitter og kan laves i klassen på mellem ½ og 5 minutter. Øvelserne i bogen er inddelt i grupper efter, hvordan aktiviteten gavner eleverne ved eksempelvis at give energi, skabe ro eller øge fokus og koncentration. Hvert kapitel indledes med en kort introduktion, hvorefter de enkelte øvelser gennemgås via en præsentation af selve øvelsen, dens fordele samt variationsmuligheder. Afslutningsvis giver bogen forslag til yogaforløb i grundskolen.

Det er en meget letanvendelig bog, som ikke kræver forhåndskendskab til yoga. Øvelserne er nemme at forstå og give sig i kast med og giver undervisere gode muligheder for at skabe korte pauser med god energi for eleverne i en lang skoledag.

Vil man læse mere om yoga med børn, udkommer der i disse år rigtig mange bøger om emnet. Eksempelvis titlerne Nelsons yogabog


Yoga for børn - og deres voksne


og Yoga for børn - og deres voksneVil man læse mere om yoga med børn, udkommer der i disse år rigtig mange bøger om emnet. Eksempelvis titlerne Nelsons yogabog og Vil man læse mere om yoga med børn, udkommer der i disse år rigtig mange bøger om emnet. Eksempelvis titlerne Nelsons yogabog og Yoga for børn - og deres voksne.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Flemming Platz

2017-06-01


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Bog

2017