Gå til indholdYoga for løbere og luntere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

157 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

genre/form

øvelserOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Introduktion til yogaens smidighedstræning og åndedrætsøvelser som forebyggelse mod løbeskader. Med illustrerede øvelser, afsnit om løbestile og historier om løbere, der blev skadesfri med yoga


Anmeldelser (1)


23. mar. 2017

Hvis du løbetræner og gerne vil forbygge skader ved hjælp af yoga, så er dette guiden til dig. Filosofien bag bogen er, at yogaens åndedrætsøvelser og smidighedstræning, er ideel til at afhjælpe og forebygge løbeskader. For konkurrenceløbere såvel som fritidsløbere.

Bogen indeholder teori og yogaøvelser til forebyggelse og helbredelse af skader relateret til løb. Hovedparten af bogen er beskrivelse af konkrete øvelser med tilhørende fotos og illustrationer, men indeholder også afsnit om løbestil og historier om løbere, der er blevet skadesfri ved hjælp af yoga. Forfatteren er yogatræner og foredragsholder og har skrevet bogen Vild med yoga


Bogen indeholder teori og yogaøvelser til forebyggelse og helbredelse af skader relateret til løb. Hovedparten af bogen er beskrivelse af konkrete øvelser med tilhørende fotos og illustrationer, men indeholder også afsnit om løbestil og historier om løbere, der er blevet skadesfri ved hjælp af yoga. Forfatteren er yogatræner og foredragsholder og har skrevet bogen Vild med yoga.

Bogen fremstår professionel og indbydende. Den formår på fin vis at kombinere teorier om løb og yoga. Øvelserne er godt beskrevet med flotte fotos, illustrative tegninger og tekst, der guider læseren gennem øvelserne trin for trin. De teoretiske afsnit vidner om en forfatter, der er inde i sit stof og samtidig formår at formidle det, så det er forståeligt for nybegyndere indenfor yoga.

Den engelske Yoga for runners


I form på farten


Sund krop med kost & motion


kombinerer yoga og løb på lignende vis. Andre bøger, som omhandler yoga og løb hver for sig sammen med andre sportsgrene er fx I form på farten og Sund krop med kost & motionDen engelske Yoga for runners kombinerer yoga og løb på lignende vis. Andre bøger, som omhandler yoga og løb hver for sig sammen med andre sportsgrene er fx og Sund krop med kost & motionDen engelske Yoga for runners kombinerer yoga og løb på lignende vis. Andre bøger, som omhandler yoga og løb hver for sig sammen med andre sportsgrene er fx I form på farten og Den engelske Yoga for runners kombinerer yoga og løb på lignende vis. Andre bøger, som omhandler yoga og løb hver for sig sammen med andre sportsgrene er fx I form på farten og Sund krop med kost & motion.

Lektørudtalelse

Af

Maja Ellegaard-Petersen


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017