Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Wicked sexy liar

Del 4 af Wild seasonsDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

366 sider

Udgivet

2018

Ophav

Christina Lauren(forfatter)

Emilie Harild Gaardboe(oversætter)
Genre og formroman, erotiske romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


London nyder det frie liv efter college. Hun har ikke engang lyst til at date, men da playeren Luke Sutter dukker op, er det godt nok svært at sige nej til bare en enkelt nats god sex


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jul. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. jul. 2018

London nyder det frie liv efter college. Hun har ikke engang lyst til at date, men da playeren Luke Sutter dukker op, er det godt nok svært at sige nej til bare en enkelt nats god sex. 4. del af den sexede serie "Wild seasons", som starter med Sweet filthy boy. For især unge kvinder.

London deler lejlighed med Lola, som sammen med veninderne Harlow og Mia nyder det faste parforholds glæder og jævnlig sex med hver deres ægtemænd. Londons collegekæreste viste sig at være hende utro gennem flere år og nu vil hun bare nyde det frie liv. Hun passer sine barvagter på Freds om aftenen og surfer om dagen. Luke Sutter knalder med en ny pige hver aften, men da han møder London får han lyst til mere end bare sex. Da London lader sig overtale til en enkelt nat sammen med Luke, ved hun ikke, at Luke er Mias ekskæreste. Dét giver problemer i venindeflokken, da London ikke kan finde ud af om hun vil noget mere end bare sex. Men kan en player som Luke overhovedet forandre sig og falde til ro med én pige?.

God underholdning og masser af sex, hvad kan man ønske sig mere? Alligevel lever denne 4. del ikke helt op til de foregående bind i serien. Dette skyldes måske den banale historie eller måske er det fordi serien nu er rykket videre til at beskæftige sig med bipersonerne i oprindelige venneflok. Men underholdt, dét bliver man hele vejen igennem.

Kristen Callihans "Game On" serie, som starter med Chanceløsvil også være et hit.Informationer og udgaver

2018

Bog

Christina Lauren

Pretty Ink, 1. udgave

2018

Ebog

Christina Lauren

Pretty Ink, 1. 1. eBogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Mathilde Eusebius

Rosinante

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Mathilde Eusebius

Pretty Ink,AV Forlaget Den Grimme Ælling, 1. udgave

2019

Lydbog (cd)

indlæser: Mathilde Eusebius

Pretty Ink,AV Forlaget Den Grimme Ælling, 1. udgave