Gå til indholdWebers store amerikanske grillkogebog : kendte klassikere på nye måder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

301 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Kogebog, der nytænker mange klassiske amerikanske retter og bruger meget røgning kombineret med grillen


Anmeldelser (1)


24. okt. 2016

Så er der ny inspiration til alle grillentusiaster med en kogebog, der nytænker mange klassiske retter og bruger meget røgning kombineret med grillen.

Bogen er sådan set en klassisk opdelt kogebog med basisviden om grill, kul, optænding osv. og afsnit om forretter samt grillning af de forskellige kødtyper afsluttende med tilbehør og krydderier. Hvad der er anderledes er en række indsatte kapitler med beskrivelse af diverse mesterkokke og/eller -restauranter, der har helt specielt tag på dele af kokkeriet samt beskrivelser af den amerikanske grillhistorie tilbage til de indfødtes madvaner og grillningens udvikling i forskellige amerikanske regioner.

En meget nytænkende og glimrende grillbog med meget flotte illustrationer og spændende læsestof udover de mange opskrifter.

I forhold til de fleste grillbøger er der meget vægt på kombinationen af grill og røg. Bogen er meget mere omfattende end fx Webers store grillkogebog


I forhold til de fleste grillbøger er der meget vægt på kombinationen af grill og røg. Bogen er meget mere omfattende end fx Webers store grillkogebog.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016