Gå til indholdVredeshåndtering i indskolingen og børnehaven : forstå og håndter følelserne i fællesskab


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

131 sider: ill.

Udgivet

2016

genre/form

øvelserOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Metodisk og teoretisk indføring i vredeshåndtering i børnehaven og indskolingen med øvelser til arbejdet med børns problemvrede i alderen 5 til 9 år


Anmeldelser (5)


8. apr. 2016

Metodisk og teoretisk indføring i vredeshåndtering i børnehaven og indskolingen fyldt med øvelser til arbejdet med børns problemvrede. Bogen har relevans for pædagoger og lærere, men også forældre og studerende indenfor disse fagområder kan læse med.

Bogen er inddelt i tre dele, hvor den tredje del er den praktiske del, der fylder mest. Del 1 ridser emnet teoretisk op, del 2 fokuserer på samtalen med børn mellem 5 og 9 år og del tre introducerer en masse øvelser og aktiviteter til arbejdet med vredeshåndtering.

Det er en god, positiv og meget praksisfokuseret udgivelse, som indeholder mange værktøjer til den pædagogiske værktøjskasse, som kan være gode at have i baghånden, når man skal arbejde pædagogisk med børns problemvrede. Øvelserne har en god struktur,er nemme at give sig i kast med og kræver ikke den store forberedelse.

Det vil være oplagt at læse bøgerne Gal på alt og alle


Hvorfor bliver Hermann vred?


Når du bliver hidsig - hvad så?


, Hvorfor bliver Hermann vred? og Når du bliver hidsig - hvad så? sammen med denne bogDet vil være oplagt at læse bøgerne Gal på alt og alle, og Når du bliver hidsig - hvad så? sammen med denne bogDet vil være oplagt at læse bøgerne Gal på alt og alle, Hvorfor bliver Hermann vred? og sammen med denne bogDet vil være oplagt at læse bøgerne Gal på alt og alle, Hvorfor bliver Hermann vred? og Når du bliver hidsig - hvad så? sammen med denne bog.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2016-06-08

P [online]

Af

Julia Ahlbom

2016-05-17

Danske kommuner

Af

Grethe Andersen

Årg. 47, nr. 22 (2016)

Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Af

Grete Binger

Årg. 53, nr. 3 (2016)


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016