Gå til indholdVredens ord


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

333 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. En statist bliver dræbt midt i en tv-optagelse om vikinger og det kunstige sprog Nyska. Videnskabsjournalist Thea Vind overværer sceneriet og er overbevist om, at det ikke er et uheld


Anmeldelser (2)


9. mar. 2016

Midt i en tv-optagelse bliver en af statisterne dræbt. Umiddelbart ligner det et uheld, men videnskabsjournalist Thea Vind tror noget andet. For alle krimilæsere og i særdeleshed for dem, som har læst de tre foregående krimier i serien.

Videnskabsjournalist Thea Vind skal skrive en artikel om det kunstige sprog Nyska, som bliver brugt i en tv-serie om vikinger. Hun overværer tv-optagelserne, hvor en blodig kamp finder sted og da pausen indtræder, bliver en af statisterne liggende på jorden, død. Thea finder det besynderligt og taler med kvinden, der har opfundet sproget, men inden længe finder Thea kvinden hængt. Ofrene boede i et øko-samfund, hvor Thea ikke forstår et ord af hvad de siger, så det bliver ikke nemt at finde morderen. "Vredens ord" er fjerde del af serien om Thea Vind.

Spændende krimi, som giver et godt indblik i kunstige sprog. Bogen kan læses selvstændigt, men det vil være en fordel at have læst de tre foregående bøger om Thea Vind. I denne krimi er der knap så meget videnskab beskrevet, som i de tidligere i serien.

Forfattere som Julie Hastrup og Inger Gammelgaard Madsen kan sammenlignes med denne.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Litteratursiden.dk [online]

Af

Helle Post

2016-04-08


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016