Bøger / skønlitteratur / roman

Vrangvendt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I sommeren 2001 hærges Skive af voldsomme og blodige begivenheder, som har udgangspunkt i en forbryderisk aftale, der gik galt. En dæmon har vendt de uheldige unge mennesker på vrangen og sluppet dem løs med helt nye evner og kræfter.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2013

af

af

Rikke Bruun

d. 18. nov. 2013

En kort gyser/splatter roman, som nok henvender sig mest til de yngre voksne læsere.

Tempoet er højt lige fra starten i denne roman, der foregår i forfatterens hjemby Skive. 6 unge mennesker indgår en aftale med en mystisk mand om at begå et indbrud for ham. Da ikke alt foregår efter planen begynder der at ske underlige ting med de unge menneskers kroppe, og de får pludselig udseende og kræfter efter deres inderste jeg; tyven får meget lange fingre, den nemme pige, der kaster øjne til mændene, får dækket sin krop med øjne og løgneren får en kæmpe mund - de unge mennesker er blevet vendt på vrangen. Bogens drive er fra starten blod og aktion, og personerne kommer man første tættere ind på efterhånden, hvilket egentlig fungerer meget godt - det er ikke personerne som sådan, der skal bære historien. Christian Reslow er en ung forfatter, men han har allerede udgivet flere bøger, og han var nomineret til Året danske horrorudgivelse 2012 med Kimæren, 2012. Forfatteren har selv indlæst lydbogen, som kan hentes gratis på forlagets hjemmeside.

Tidligere på året udgav Patrick Leis Hvisken fra dybet, 2013, hvor den lille landsby Bolsvig hærges af monstre fra havet.

En aktionfyldt horrorroman, som udover blod og dæmoner, også gemmer på dybere tanker om menneskers natur.


litteratursiden.dk

d. 25. nov. 2013

af

af

Jette Holst

d. 25. nov. 2013

Ondskaben rammer Skive... Christian Reslow er en af de unge løver på den danske horrorscene. Sidste år var han blandt de nominerede til Årets Danske Horrorudgivelse med romanen Kimære , der udspiller...


Himmelskibet

Nr. 39 (2014)

af

af

Thomas Winther

Nr. 39 (2014)