Gå til indholdVores planet : som du aldrig har set den før

Fysiske materialer leveres til dit lokale bibliotek

Findes på 70 biblioteker - Detaljer


Sprog

dansk

Længde

309 sider, alle illustreret i farver, 29×26 cm

Udgivet

2006

genre/form

fotografier, billedværker


Indhold


Indhold: Vores planet

De frosne poler

De store skove

De store vidder

Verdenes ørkener

De høje bjerge

Under jorden

Ferskvand

Regnskoven

På lavt vand

De åbne have


Anmeldelser (2)


1. jan. 1970

Den store og flotte forside vil nok fange opmærksomheden hos lånere der følger den serie naturprogrammer i tv som bogen bygger på, og de smukke og spektakulære naturoptagelser må også være inspirerende for de fotointeresserede.

.

Bogen knytter sig til BBC's store naturdokumentariske satsning, der beskriver og viser enestående optagelser af livsformer og landskaber på vores fantastiske planet, og som vises i dansk tv over 11 gange fra starten af 2007. Ligesom tv-serien er bogen delt op i 11 afsnit med temaer som: de frosne poler, de store skove, ørkener, regnskoven, ferskvand, under jorden, det åbne hav etc. Formålet er med brug af det mest avancerede fotoudstyr, at vise mangfoldigheden og skønheden på vores planet. I bogen er de levende billeder blevet erstattet af ikke mindre enestående og smukke still-fotos, hvad enten det er optagelser med dybvandskameraer fra bunden af den tilfrosne Bajkal-sø eller satellitfotos af dyr på den afrikanske savanne. Det er også holdet af naturvidenskabsfolk bag serien der står for den ret udførlige ledsagende tekst.

.

Vor fælles jord : en hyldest til vores fantastiske planet (2006) er en tilsvarende stor og flot naturbog, hvor vægten i endnu højere grad er lagt på fotografierne.

.

Stor og flot naturbog med enestående og dekorative fotografier af natur og livsformer fra alle kroge af vores planet. Knytter sig til BBC's natur-dokumentarserie med samme navn, der vises i 11 afsnit i dansk tv

.

Lektørudtalelse

Af

Søren Brunbech

Berlingske tidende

Af

Gert C. Nielsen

d. 7. jan. 2007


Informationer og udgaver

Bog

2006

Titel

Vores planet : som du aldrig har set den før

Udgiver

DR

Udgivelsesår

2006

DK5

56.1

Længde

309 sider, alle illustreret i farver, 29×26 cm

ISBN

9788776802325

Opstilling i folkebiblioteker

56.1, Fothergill

Note

Oversat fra engelsk