Bøger / skønlitteratur / roman

Vores egen lille hemmelighed : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
402 sider
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
roman, krimi, romaner

Beskrivelse


Krimi. En række voldtægter skræmmer indbyggerne i lokalområdet og Petra Wilander og hendes team har nok at se til. Efterforskningen kompliceres yderligere, da en kvindelig socialrådgiver forsvinder; har sagerne en sammenhæng eller er der flere gerningsmænd på spil?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 26. feb. 2016

Hvor meget ved vi egentlig om vores naboer og om hvad der forgår bag deres lukkede døre? For læsere af skandinaviske krimier, der lægger lige stor vægt på de opklaringsmæssige detaljer og krimigåden, som på hovedpersonernes privatliv og indbyrdes relationer.

Fjerde selvstændige bog om journalisten Magdalena Hansson begynder med en række voldtægter, der skræmmer indbyggerne i lokalområdet. Petra Wilander og hendes team på den lille politistation har nok at se til og efterforskningen kompliceres yderligere, da en kvindelig socialrådgiver forsvinder. Har sagerne en sammenhæng eller er der flere gerningsmænd på spil på samme tid?.

Som de tidligere bøger kan dette bind læses uafhængigt, selvom hovedpersonernes privatliv udvikler sig undervejs i serien. Schulman kan sit håndværk, det er spændende og velskrevet med et godt og troværdigt persongalleri og en historie, der illustrerer, hvad der foregår under overfladen i et lille samfund.

Schulmans bøger minder om en række af de skandinaviske krimier, der ligeledes blander opklaringsarbejde og efterforskningsteamets privatliv. Læserne af denne bog vil også glæde sig over Sara Blædels, Camilla Läckbergs og Mari Jungstedts serier om politifolk og journalister.


Politiken

d. 20. maj 2016

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 20. maj 2016