Gå til indholdBøger / faglitteratur

Vores bevidste univers : en neurokirurgs udforskning af mødet mellem spiritualitet og videnskab


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

344 sider

Udgivet

2018

Ophav

Eben Alexander(forfatter, (hovedansvarlig))

Karen Newell(forfatter)

Frank Robert Pedersen(oversætter)

Eva Tandrup Kock(redaktør)

Beskrivelse


En neurokirurg, der selv har haft en nærdødsoplevelse undersøger forholdet mellem videnskab og spiritualitet. Han anviser en ny forståelsesramme og teknikker til at komme tættere på "den kærlige enhed" eller "universets bevidsthed" - uden at have været igennem en nærdødsoplevelse


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 22. mar. 2018

En neurokirurg, der selv har haft en nærdødsoplevelse, begiver sig ud i en omfattende undersøgelse af forholdet mellem videnskab og spiritualitet. Kan læses af alle, der interesserer sig for sammenhængen mellem videnskab, bevidsthed og spiritualitet.

I bogens første del stiller Eben Alexander og hans medforfatter Karen Newell spørgsmålstegn ved mange af de gængse videnskabelige antagelser. Derpå skitserer de en ny forståelsesramme og anviser redskaber og teknikker, så vi alle kan komme tættere på "den kærlige enhed" eller "universets bevidsthed" - uden at have været igennem en nærdødsoplevelse. Forfatteren har om samme emne skrevet Til himlen og tilbageGaverne fra himlen


og Gaverne fra himlenI bogens første del stiller Eben Alexander og hans medforfatter Karen Newell spørgsmålstegn ved mange af de gængse videnskabelige antagelser. Derpå skitserer de en ny forståelsesramme og anviser redskaber og teknikker, så vi alle kan komme tættere på "den kærlige enhed" eller "universets bevidsthed" - uden at have været igennem en nærdødsoplevelse. Forfatteren har om samme emne skrevet Til himlen og tilbage og .

Spændende og nytænkende bog, hvis man er klar til at kaste sig ud i en helt ny tankegang.

Af andre værker, der omhandler nærdødsoplevelser, kan nævnes: Opvakt fra de dødeDer er mere mellem himmel og jord


Lys bag døden


, Der er mere mellem himmel og jord og Lys bag dødenAf andre værker, der omhandler nærdødsoplevelser, kan nævnes: Opvakt fra de døde, og Lys bag dødenAf andre værker, der omhandler nærdødsoplevelser, kan nævnes: Opvakt fra de døde, Der er mere mellem himmel og jord og .


Nyt aspekt

Årg. 50, nr. 3 (2018)

af

af

Lars Harrekilde

Årg. 50, nr. 3 (2018)Informationer og udgaver

2018

Bog

Eben Alexander

Borgen, 1. udgave

2018

Bog

Eben Alexander

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2018

E-bog

Eben Alexander

Borgen, 1. e-bogsudgave