Gå til indholdVolmer Nissen - i sagens interesse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

349 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

genre/form

erindringerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Om politiadvokaten Volmer Nissens (1918-2008) opvækst, karrierestart og nogle af de mest markante sager under og efter 2. verdenskrig, herunder "Edderkoppesagen" og hans tid som chef for Københavns Narkotikapoliti


Anmeldelser (1)


19. nov. 2015

Vedkommende og personlig biografi der beskriver en interessant periode af danmarkshistorien, set gennem en politiadvokats briller. Til læsere der holder af en god biografi, såvel som krimi-elskere og læsere med historisk interesse for Danmark under 2. verdenskrig og efterkrigstiden.

Poltiadvokat Volmer Nissens selvbiografi omhandler fødsel, opvækst, karrierestart og nogle af de mest markante sager under og efter 2. verdenskrig, herunder "Edderkoppe-sagen". Datteren Camilla Winther Nissen fik efter faderens død overdraget manuskriptet og har tilføjet billeder på rette steder og uddybet med relevante fakta for at underbygge, men har som udgangspunkt bevaret faderens tone og autencitet i beretningen. På denne måde er faderens selvbiografi overgået til at være en biografi i selvbiografisk form.

Biografi og danmarkshistorie i et. Spændende som en krimi og samtidig skrevet med både vid, lune og humor. Formår at kombinere det personlige og selvoplevede med den professionelle politiadvokats vid således at troværdigheden aldrig sættes over styr.

Efter drabet


af Peter Øvig Knudsen omhandler stikker likvideringer og det var Volmer Nissens medvirken her, der fik Gyldendals litterære direktør Johanne Riis til at opfordre ham til at skrive en selvbiografiEfter drabet af Peter Øvig Knudsen omhandler stikker likvideringer og det var Volmer Nissens medvirken her, der fik Gyldendals litterære direktør Johanne Riis til at opfordre ham til at skrive en selvbiografi.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Lydbog (net)

2016

Punktskrift

2016

Bog

2015