Gå til indholdBøger / faglitteratur

Visdom fra dine guider : sådan kontakter du din sjæls læremestre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

181 sider

Udgivet

2020

Ophav

James Van Praagh(forfatter)

Frank Robert Pedersen(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2020

af

af

Merete Trap

d. 3. jan. 2020

Tænk at være omgivet af kærlige, usynlige væsener, der beskytter og vejleder os. Ifølge mediet James Van Praagh er vi alle det, og i denne udgivelse kan vi lære, hvordan vi bliver bedre til at lytte til dem. Bogen henvender sig til læsere af spirituelle selvhjælpsbøger.

Bogen er i 4 dele med overskrifterne "Guiderne", "Personlige guider", "Lektioner fra mine guider" og "Kontakt dine guider". Herunder er 15 kapitler med titler som "Hvad er en guide?" og "Om betydningsfulde sandheder". Bagerst i bogen er et afsnit om forfatteren. James Van Praagh er tv-personlighed, medium og forfatter og har senest udgivet Størst af alt er kærligheden.

Denne fine udgivelse er bygget op omkring personlige beretninger, øvelser og vejledninger. Alt med henblik på at læseren skal blive bedre til at kommunikere med sine åndelige vejledere. Bogens mange anekdoter og personlige fortællinger vil ikke rykke noget for skeptikere, men andre vil ganske givet få stort udbytte ud af denne både velskrevne og kærlighedsprægede fortælling.

Den ældre KanaliseringBreve fra en skytsengel


af Ridall er nok en af de førende udgivelser, når det kommer til kontakt med de åndelige guides. Men herudover kan fx også nævnes en bog som Breve fra en skytsengelDen ældre Kanalisering af Ridall er nok en af de førende udgivelser, når det kommer til kontakt med de åndelige guides. Men herudover kan fx også nævnes en bog som .


Nyt aspekt

Årg. 52, nr. 2 (2020)

af

af

Kirsten Dietrich

Årg. 52, nr. 2 (2020)Informationer og udgaver

2020

Bog

James Van Praagh

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2020

Bog

James Van Praagh

Borgen, 1. udgave

2020

Ebog

James Van Praagh

Borgen, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Borgen

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Susanne Storm

Gyldendal