Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Virus : spændingsroman

Del 1 af JensenDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

327 sider

Udgivet

2015

Ophav
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Den danske agent Jensen er aktiv i den internationale gruppe OPT - "Observe & Protect the Thruth", der er på sporet af personer og organisationer bag en dødsensfarlig virus og en truende pandemi. Det bliver en kamp mod tiden og mod voldelige, stærke modstandere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 14. dec. 2015

Danske agent Jensen er aktiv i en international gruppe, der er på sporet af personer og organisationer bag en dødsensfarlig virus. Det bliver en kamp mod tiden og mod stærke modstandere. For spændingsbogslæsere.

Jensen er dansk agent for den internationale og hemmelige organisation OPT - "Observe & Protect the Truth". Han har høj status, alle tænkelige midler til rådighed og store evner. Sammen med agenter fra andre europæiske lande forsøger han at opspore bagmændene bag en virus og en truende pandemi. Det fører til meget voldelige opgør med kriminelle grupper, medicinalfirmaer og efterretningstjenester.

Bogens oplagte plot tilføres undervejs så megen vold og action kombineret med teknologier, der overgår James Bonds, at min interesse forsvinder. Forfatteren har interessante teorier om pandemiers opståen, som han forsøger overført til romanen, men det bliver ikke overbevisende, og det halter ret meget med logikken bag slutningen.

Olsson, Rathsack, Clemen, Rollins og Nygårdshaug er nogle af de seneste forfattere, der på forskellige måder har brugt virus og pandemi som udgangspunkt for oplagte romanplots, men i denne bog anvendes yderligere virkemidler indenfor våben og teknologi, der får bogen til at minde om et oplæg til en James Bond-film.Informationer og udgaver

2015

Bog

Michael Hørup Møller

Trykværket, 1. udgave